Testi sértés helyett korona Busta Rhymes-tól

Vágólapra másolva!
Megjelent Busta Rhymes legújabb, Crown című albuma. A lemezen olyan nevek is közreműködtek, mint dj Drama, T.I. és Raekwon.
Vágólapra másolva!

A friss Crown című albumon Busta a The Aphilliates dj-csapattal (dj Sense, Don Cannon, Drama) dolgozott együtt. A lemezen húsz szám kapott helyet, és a vendégelőadók a stílus legismertebb nevei közül kerültek ki.

Mikrofonhoz állt a nemrégiben fegyverbirtoklásért letartoztatott T.I., aki ráadásul háziőrizete alatt saját albumát is elkezdte felvenni, de feltűnik a kizsákmányolt klán-tag, Raekwon is. (Aki nemrégiben azzal vádolta meg wu-tangos társait, hogy nem fizetik ki rendesen, és hogy a lemezmegjelenést is direkt az ő szólóalbumának debütáló időpontjára tették.)

Busta persze amellett, hogy albumokat gyárt, mint egy rendes zenész, eleget tesz egy átlagos sztárrapper "kötelességeinek" is. Nemrégiben a bíróságon egyszerre négy per is folyt ellene. A vádpontok között a testi sértés és az ittas vezetés is szerepelt.

Busta Rhymes előző, The Big Bang címet viselő albumáról megoszlottak a vélemények. Egyesek azt állították, hogy az utóbbi idők legjobb albuma, sőt egy zenei portál az év kiadványának is választotta. Mások szerint az a Big Bang nem hozta az alsó középszert sem. A friss Crown-ról még nem nagyon nyilatkozott senki, de a várakozás igen nagy volt, hiszen a közreműködők nevei már elég rég kiszivárogtak.

I Love My Chick

party.[origo].hu