Elvisznek egy gettótúrára

Vágólapra másolva!
Októberben volt már egy bassrunneres buli, és most elérkezett az idő a folytatásra is. Ausztriából újra eljön a Bassrunner Soundtribe, és a pénteki trafós bulira velük tart az itthon már ismert mc Emiliano is.
Vágólapra másolva!

Az októberi Bassrunner-party 3GGA-val és Emilianóval igencsak mély nyomokat hagyott a dancehall-rajongókban.

Az élmény újra föl lehet eleveníteni, de legalábbis nem kopik tovább, hiszen pénteken a Trafóba a Bassrunner Soundtribe-ot elkíséri újra az alig húszéves mc Emiliano.

Ausztria legaktívabb soundsysteme és utóbbi időkben kiemelkedő producercrew-jának tartott csapat Glorius című szerzeménye a mai napig is az európai reggaechartokon tanyázik.

A szervezők azt ígérik, hogy az idei év utolsó nemzetközi megmozdulásán a sógorok elhozzák legfrissebb Gettho Ride című munkadarabjukat is. A Bassrunner vezetője, szelektora, Loopus már a kilencvenes évek közepe óta meghatározó tagja az együttesnek.

Először főleg jungle- és hiphop-berkekben szerzett nevet magának, aztán (újra) rátalált igazi területére, a reggae-dancehallra. Az októberi bulin betegsége miatt nem tudott itt lenni, de hírek szerint most nagyon készül.

A Bassrunner Soundtribe-ról írt koncert-beszámolók sokszor használják az elementáris, erőteljes energiákat felszabadító, robbanó jelzőket, így nagy biztonsággal előrevetíthetjük az est várható eseményeit: mindent elsöprő reggae-dancehall.

A hazai a színekben a házigazdák a Love Alliance csapata viszi majd a hangokat, ráadásul immáron megszokott módon az mc Kemont váltó Milli Chab is velük tart.

party.[origo].hu

Dancehall Fever a Trafóban