Házőrizetben jön az ihlet

Vágólapra másolva!
T.I. háziőrizetben van, miután pár hete kicsengetett hárommillió dollárt, hogy kiengedjék a börtönből, most háziőrizetben várhatja a tárgyalását. Mivel van ideje, ezért úgy döntött 2008-ra új albummal jelentkezik, amit házistúdiójában készít el.
Vágólapra másolva!

A rappert még október közepén egy parkolóban tartóztatták le illegális fegyverbirtoklásért. Éppen egy zenei díjátadóra tartott (ahol ráadásul két díjat is nyert), amikor lecsaptak rá a rendőrök, és találtak is nála, három pisztolyt.

T.I. most azt nyilatkozta, hat teljesen új számát már fel is vette otthoni stúdiójában, így biztosan készen lesz új albuma 2008-ra.

A rapper állandón kérvényekkel ostromolja a bíróságot, hogy fogadhasson több látogatót, illetve, hogy különböző családi és más ünnepeken részt vehessen. Sőt, testőröket is szeretett volna kérni.

Arról nincs hír, hogy mikor születik ítélet a rapper ügyében. Letartoztatása után a sztár lakásában végzett házkutatás során hat másik fegyver is előkerült.

Az akkori hírek szerint a zenész biztonsági őre beismerte, hogy kilenc alkalommal kapott TI-tól pénzt, hogy vásároljon pisztolyokat.

party.[origo].hu

T.I. feat. Wyclef Jean: You Know