A techno Denis Rodmanje

Vágólapra másolva!
Rush pár évvel ezelőtt a magyar klubbok hazajárójának számított, egy ideje ugyan eltűnt, pedig partyjait sokan emlegették. A Kne' Deep Tour keretében szombaton újra ellátogat hozzán és a Syma Csarnokban teszi tiszteletét.
Vágólapra másolva!

Nem, nem utálta meg Rush kishazánkat, csak az utóbbi időben a világ más tájain lépett fel. A chicagoi dj-producer polgárpukkasztó imázzsával a techno Denis Rodmanje nevet is kiérdemelte.

Gyomorszaggató basszusok, magas bpm-ek és változatos techno - ezekkel lehetne összefoglalni egy-egy szettjét vagy lemezét.

1991-ben adta ki legelső albumát Kne' Deep címmel, majd nemsokára ugyanezzel a névvel kiadót alapított. A Kne' Deep hamar a legjelentősebb techno-labelek közé verekedte fel magát.

A szombati bulin a Motherfucking Bass, az Ooo La La, az I Love You vagy épp a Get On Up elkövetőjeként elhíresült Rush újabb őrült bulit csap - ígéri a szervezők, ráadásul a dj extrahosszú szettel készül.

A fenn maradó időben fellép a Kne' Deep színeiben dj Bold, aki Ausztráliában kezdte pályafutását, ám Berlinben csinálta meg a szerencséjét.

A német városba költözve ugyanis talál-kozott Rush-sal, aki leszerződtette őt kiadójához. A Symbolism és High Octane címmel megjelent lemezek megnyitották Bold előtt álmai kapuját: a legjelentősebb Európai fesztiválok (I Love Techno, Love Parade) line up-jában találta magát. Sőt, maga Rush új live show-t indított Boldal, The Unborn Twins néven.

Rush a Timewrappen 2005-ben

Rush ezt üzeni a magyar rajongóknak: "Visszatértem, hogy újra betörjek a privát szférátokba. Hiába menekültök, a basszus úgyis utolér". Ez is kiderül majd szombaton a Syma Csarnokban.

party.[origo].hu