Együtt a magyar dj-élvonal

Vágólapra másolva!
Többször előfordult már, hogy Budai, Chriss, Dandy, Hot X, Kühl, Pöli, Slam Jr és Sterbinszky közül néhány valamilyen felállásban egy bulin (vagy akár együtt) játszott, de az talán példa nélküli, hogy Palotai és Naga is csatlakozzon hozzájuk. A Syma Csarnokban most összeáll a Hungarian All Stars.
Vágólapra másolva!

A szervezők, ígéretük szerint, egyedülálló technikai körítéssel várják november 24-én, szombaton este kilenctől a partyarcokat a Syma C arénájában. Százezer wattos hangrendszert, monumentális fénytechnikát mozgósítanak, a tánctéren húsz nagyméretű projektor vetíti majd a képeket, sőt a manapság egyre kedveltebb led-falat és számtalan lézerlámpát is felszerelnek.

Magyarország tíz legismertebbnek mondott dj-je vasárnap reggel hétig játszik majd. Az elővételes jegyeket 2000 forintért árulják, míg a helyszínen 2500 forintba kerül a bebocsáttatás. De lássuk, kik állnak majd a pult mögött!

Az acid-partykból induló Naga a hazai undergrund színtér legismertebb dj-i közé tartozik. A közönség az első Tilos-partyk óta ismeri a nevét, renszeres résztvevője volt Katlan-, a Frankhegy- és a Cinetrip-buliknak. Jó ideig a nagysikerű Ablak-A-Dubra sorozat rezidense volt, egyúttal a Chi Recordings vezetője, tavaly pedig Betával közösen beindította a Hairy Recordsot.

Palotai Zsolt, a kárpáti Fatboy Slim, a hazai elektronikus zenei élet egyik legrégebben működő dj-je. Kiszámíthatatlan zenei ízlése itthon és külföldön is számtalanszor babonázta meg a közönséget. Nem érdeklik a skatulyák, a dzsessztől a triphopon, d'n'b-n, hiphopon át a dubig bármit feltesz. A hírek szerint erre az estére különleges szettel készül.

Palotai élőben