Úttörők, mániákusok és kattantak - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
A mostani partyhétvége a Hajógyári-szigeten sűrűsödik. Pénteken Nick Warren és elsöprő zenéi a Studióban, szombaton pedig Dän Von Schulz Musique Bistro online mixlemezének bemutattója partyját tarták, a Dokk Progression külföldi üdvöskéinek bulija mellett. Meg még ezer más is lesz: vén punkok, egy kattant chilei lány, hardtechnoshow, magyar dj-veteránok, Palotai, Titusz, Naga, Budai és egy Dub Pistols-mc. A hétvégi partyajánló.
Vágólapra másolva!

Lemezőrült szupersztár: Nick Warren

Pénteken jön a hajógyárira a Global Undergrund Budapest mixét elkövető kiszámíthatatlan Nick Warren. A Studióban Chriss és Kühl lesz segítségére az angolnak.

Nicket hiába könyvelték el, mint progresszív-house-dj, sokszor csúszik bele trance-be, sőt akár pop- és rockslágerekbe is, ezért tartják az egyik legkiszámíthatattlanabb dj-nek.

A pénteki buliról sem szivárgott ki semmi, ezért nyugodtan tekinthetjük meglepetésnek vagy ajándéknak, ezeknek lassan úgyis szezonjuk van.

Zenei erőmű: Dän Von Schulz a szigeten

Szombaton Dän Von Schulz lemezbemutatója lesz az átmenet a Dokk Progression és a Studio között. Mindkét helyszínről egy ajtó vezet majd arra a harmadik helyre, ahol a dj és barátai bemutatják a nyáron kevert Musique Bistro albumot.

Az anyag egyedülálló módon csakis a T-Online Zeneáruház-ból tölthető le. Schulz most egy olyan, Magyarországon kevéssé ismert technikát használ majd a szettje alatt, melyet például Paul Van Dyk tett ismertté világszerte. A Serato nevű program a laptopon lévő számokat transzformálja úgy, hogy azok két lemezjátszón pörgő bakeliten szólalnak meg, így a hangzás még tökéletesebb lesz.

A Dokk Progression külföldi meglepetésekkel egészíti ki Schulz buliját, hiszen a japán Taka és a szlovák Breeth öleli náluk az estét.

Pezsgő a Dokkban, csipetnyi Puerto

A pénteki napra a 100 Pezsgő Éjszakája zárja rá az ajtót a Hajógyári-szigeten a Dokk Clubban. Bárány, Jován, Antonyo és Lauer nyolckarú polipként készül igazi parkettrogyasztó dance-ekkel. A minden héten visszatérő masszív programpont elválaszthatatlan társa a terézvárosi Moulin Rouge-ban a Café Puerto buli, ahol latinos ütemekkel dolgozik dj Alan.

Nick Warren- live