Andy Fletcher a Depeche Mode nélkül

Vágólapra másolva!
Andy Fletcher, a Depeche Mode alapítója a legutobbi teltházas nagykoncert után most újra egy dj-szettel látogat Magyarországra. Szombaton a Petőfi Csarnokban lép föl a magyar kísérletező undergroundosokkal: Tigrics-szel, Detective Kellyvel és Gustee-val.
Vágólapra másolva!

Amíg Dave Gahan szólólemezével van elfoglalva, addig Andy Fletcher a csapat billentyűse dj-turnéra indult. Nyáron, érthető módon a tengerparti országokat, Olaszországot, Spanyolországot és Görögországot látogatta, de most elérkezett erre a környékre is. Ősszel Bulgária, Románia, Csehország, Szlovákia és Magyarország is megkapja egy szettre Fletchert.

Három éve ugyan már járt itt dj-ként, de a zenekar hazai fanclubja most újra elhozta a mestert. November 24-én, szombaton Andy Fletcher mellett a magyar elektronikus zenei underground néhány jeles képviselője is színpadra lép. Tigrics egy liveacttel, Detective Kelly és Gustee pedig egy-egy dj-szettel.

Bereznyei Róbert (Tigrics) kísérletező, pszichedelikus zenéit az elmúlt években már nem csak a magyar, hanem a nemzetközi közönség is megismerte és megszerette. A szombati esemény méltó lemezbemutatója lesz a nemrégiben napvilágot látott Wesztes című új albumának. Detective Kelly a Megaherz csapat tagja, Gustee pedig a hazai Depeche Mode Fun Clubot képviseli majd.

A szervezők a "kényelmes szórakozás" kedvéért kétezer főben maximálták a kiadható jegyek számát, az elővétel határideje az elmúlt hétvégén lejárt, így már csak aznap és a helyszínen lehet bebocsátást nyerni, egy százas híján hatezer forint ellenében. A Pecsa kistermében a nyolcvanas és kilencvenes évek zenéire lehet majd partyzni reggelig.

Andy októberi bulija Bukarestben

party.[origo].hu