Megműtötték az ír szépséget

Vágólapra másolva!
Róisín Murphy megsérült moszkvai koncertjén. Egy dal éneklése közben belefejelt egy szék támlájába a színpadon. Megsérült a szeme, agyrázkódást kapott és meg is kellett műteni.
Vágólapra másolva!

Róisín Murphynek, megint le kell mondani a koncertjeit, hiszen szombati sérülése után meg kellett műteni, és orvosai legalább egyhetes pihenőt írtak elő neki. Legutóbbi fellépései basszusgitárosának csuklótörése miatt maradtak el. Így a budapesti koncert is, a baleset ugyanis pont egy nappal a fellépés előtt történt.

Moszkvában a koncert közben sérült meg az ír énekesnő. Legújabb albumát az Overpoweredet mutatta volna be az orosz közönségnek. Az egyik dal éneklése közben belefejelt egy színpadi kellékként ott lévő szék támlájába.

Az agyrázkódás mellett szemsérülést is szenvedett, amelyet meg is operáltak még aznap este. Szerencsére szemsérülése látászavart nem okozott, és az orvosok szerint az agyrázkódás sem, volt túl súlyos. Az énekesnő szóvivője elmondta, hogy Róisín sérülése a november végén kezdődő brit és ír turnét nem érinti.

Arról, hogy lesz-e az elmaradt budapesti koncertnek pótlása vagy, hogy tervez-e újabb turnét felénk, sajnos nem tudtunk meg információt.

party.[origo].hu

Overpowered