Pszichedelikus élmények az Üllői úton

Vágólapra másolva!
A sajátos módon hosszúra nyúló hétvége a partyzni járók kedvence, így akár vasárnap is elragadtathatjuk magunkat - például a hazai psy-szcéna motorjának számító Psybaba buliján.
Vágólapra másolva!

A hazai psy-élet egyik központjának számító Psybaba-shop és -kiadó nemcsak Magyarországon ismert. Hogy mást ne mondjunk, Jirzij főnök nemrég azt nyilatkozta, Szlovákiában úgy fogadták, mintha Paris Hilton érkezett volna.

Ha ilyen csinnadrattára nem is, de hatalmas partyra számíthatunk vasárnap, a K2-ben. A Psybaba Label Party egy sor neves hazai dj-t és liveactet vonultat föl, mindez másfélezres beugróért. A Psyshudder, Chemical Spoon, Venom Sense, Trippyhippies, Irgumburgum, Haunted-Goblin-Monsters lineup nem valószínű, hogy csalódást okoz majd a stílus híveinek.

A Garcy által elindított Irgumburgum projekt másik tagja maga a labelfőnök, aki pont azért alapította a kiadót, hogy a most vasárnap fellépőket az egész világon megismerhessék.

Azt mondja, céljait kezdi elérni az Irgumburgum, a Trippy Hippies, a Chemical Spoon vagy a Haunted Castle nevét. "Amikor elmentem Gilhez Goára, az ott lévő japánok és oroszok folyton arról érdeklődtek, kik ezek a magyar előadók"- így Jirzij.

Ha arra nem is számíthatunk, hogy a fent említett japán és orosz kollegák eljönnének megnézni a K2-be az élő műsort, az azért bizonyos, hogy ez a psytrance-party megállja a helyét a budapesti bulik sorában.

party.[origo].hu

Chemical Spoon live