P. Diddy már az ajtóban beszólt

Vágólapra másolva!
P. Diddy egy szórakozóhely ajtónálló hölgyét szidalmazta keményen New Yorkban, felsorolva az ilyenkor közkedvelt szófordulatokat, mert a lány először és hirtelen nem ismerte föl.
Vágólapra másolva!

A klub vendégfogadó hölgye valószínüleg nem ilyen válaszra számított a rapmogul P. Diddy-től, amikor megkérdezte az éppen érkező sztárt, hogy mennyien tartoznak kiséretéhez.

A polgári névét több művésznévvel is elfedő Sean Combs a Gold Barba érkezett meg négy ismerősével. A hölgy nem ismerte fel egyből a rapsztrárt, és nem engedte be egyből a szórakozóhelyre.

Diddy ekkor vesztette el türelmét, és finoman szólva egy másik sokkal régebbi fogalkozással hozta kapcsoltba a hölgyet.

"Amikor megérkeztek Diddy félretolta a bejáratot takaró bársonyfüggönyt és simán besétált, miközben az ajtónállót szidalmazta" - nyilatkozta egy szemtanú.

A hírek szerint az incidenst sem Diddy, sem a Gold Bar nem volt hajlandó kommentálni.

Augusztus elején több helyen megjelent az a hír, hogy ellopták P. Diddy limuzinját. Természetesen nem arról, volt szó, hogy rossz környéken hagyta autóját, hanem Rod Stewart lánya vitte el a kocsit. Viccből. A rapper nem értékelte a poént.

Az eset a franciaországi St. Tropezben történt, a limuzin értéke 700 ezer dollárt volt. Mint utólag kiderült, a kocsit az ismert rockénekes lánya, Kimberley csente el viccből, és átfurikázott vele Cannes-ba.

party.[origo].hu

P. Diddy: Last Night