Viszontlátta a halott rappert édesanyja

Vágólapra másolva!
Notorious BIG emlékére viasszobrot állítottak a manhattani Madame Tussauds panoptikumban. Amikor lerántották a leplet a szoborról, a halott rapper egykori barátja P Diddy: I'll Be Missing You című dalát énekelte a Brooklyn középiskola kórusa.
Vágólapra másolva!

"Ahogy a szobrot nézem, vegyesek az érzelmeim" - nyilatkozta Voletta Wallace, a rapper édesanyja. "Kicsit szomorú és kicsit boldog is vagyok. Ez a legmegfelelőbb kifejezés. Egy kicsit el is érzékenyültem, mert úgy érzem, a szobor nagyon hasonlít a fiamra. Bár igazi lenne. Bár lélegezne".

De azért az anya nagyon boldog volt, hogy a Madame Tussauds készített fia emlékére egy szobrot, hogy legalább azt láthassa az egész világ.

Biggie most a legnagyobb szobor a manhatteni kiállításon - nyilatkozták a szervezők. "Őrület, mert olyan nehéz csak rápillantani is erre a szoborra" - mondta Barrow, az egykori menedzser. "Olyan, mintha tényleg ő állna ott."

A megnyitó után a sajtó érdeklődésére persze szóba került a rapper életét feldolgozó film is, melyről már régen kerengenek a hírek, hiszen nehéz megfelelő színészt találni hozzá.

Kiderült, hogy az előzetes hírekkel ellentétben nem Sean Kinstoné lesz a főszerep, hanem egy teljesen ismeretlen színésszel szeretnék eljátszatni a szerepet. Az édesanya azt nyilatkozta, hogy a castingok során már szűkítették a lehetséges főszereplőt négy emberre, de többet egyelőre nem árult el.

Mo' Money, Mo' Problem

Még nem tűzték ki a forgatás kezdetének időpontját, úgyhogy nem sürgős eldönteni ki fogja játszani a főszerepet. Egyes beszámolók szerint egyébként Biggie édesanyja a viaszszobor leleplezésén jókedvű volt, és azon poénkodott, vajon fia mit mondott volna, ha láthatta volna saját magát viaszfiguraként.

party.[origo].hu