Vágólapra másolva!
Steve Aoki - beszédesebb nevén Kid Millionaire - most nyáron meghódította Ibizát. Övé lett az Év Szettje, pedig állítása szerint nem is elektronikus zenét játszik. Paul van Dyknak, Tiëstónak állítólag a nevét sem hallotta, sokan mégis benne látják a következő nagy sztárt. Az önbizalma megvan hozzá. A Housemusic cikke.
Vágólapra másolva!

Steve Aoki, a Benihana étteremlánc tulajdonosának fia, és Devon Aoki színésznő-modell bátyja igazi sztár-dj lett. Gyakran szórja a pénzt Las Vegasban, de előfordul, hogy Lindsay Lohant tanítgatja a mixelés művészetére.

Előszerettel nyúl pop-, indierock-, oldschool-hiphop-slágerekhez. Idén nyáron kimozdult Amerikából, és új terepen kezdett hódítani: a dance-kultúra fellegvárában, Ibiza szigetén mutatkozott be.

Először meg kellett győznie a helyi promótereket, hogy ő tényleg jó választás. Ez elég jól sikerült, mert nem sokkal ezután már a tízezer fős Manumission partyn pörgette a lemezeket.

Többször is visszatért Ibizára, nemrég pedig az Év Szettje-díjat is elnyerte az éves Ibiza Dj Awardson. Előtte olyan nevek kapták ezt a kitüntetést, mint a Masters at Work, vagy a Groove Armada.

A hollywoodi Thrive lemezkiadó rögtön le is csapott a dj-re, és gyorsan berendelt tőle egy mixalbumot. És saját kiadójának és divatirodájának menedzselése közben Aokinak azért jutott ideje összedobni a szettet is. A rockos-acides Pillowface and His Airplane Chronicles hatalmas siker lett.

Ha szeretnéd tudni, mit mond a sikeréről az újdonsült sztár-dj, akkor olvasd el a teljes cikket a Housemusic.hu-n!

Housemusic.hu