Az év legnagyobb bulija - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
Október huszonharmadika miatt hosszú- és mozgalmas hétvége elé nézünk. Eljön a Mayday-re Dave Clarke, ATB, Anthony Pappa, de lesz Világrendetlenségi Fesztivál a szegénység ellen és elvetemült klubbulik is.
Vágólapra másolva!

Mayday - New Euphoria

Amikor egy éjszaka halljuk ATB, Dave Clarke, Westbam, Cristian Varela, Gayle San, Anthony Pappa, Paolo Mojo szettjeit, akkor vagy elaludtunk a fülhallgatóval a fejünkön, vagy elmentünk hétfőn a Mayday - New Euphoria partyra a Syma Csarnokba.

Ráadásul bőven megtehetjük, mert másnap munkaszüneti nap van. Az idei évben megújult megaparty szervezői még keményebb hangrendszert és hihetetlen látványelemeket ígérnek. Ez annyira meggyőző volt, hogy Westbam dél-amerikai fellépések helyett jön a budapesti Maydayre.

Az új helyszín a szervezők szerint sokkal megfelelőbb a rendezvénynek, remélik beválik, íy az elkövetkező években már fix helyszíne lehetne a partynak.

Világrendetlenség Fesztivál, West-Balkán

Már szerdán elindult a Világrendetlenség Fesztivál a West-Balkánban, de eltart szombatig is. A Szegénység Napja alkalmából szervezett eseményen, négy napon keresztül mennek a filmvetítések és előadások és persze a megszokott partyk. Szombaton Beshodrom és Peg Top zárja a fesztivált.

A Kollektíva

A Trafó is ad egy löketet még a szombati éjszakának. A kivételesen heti utolsó munkanapnak éjjelén a kollektivások szerveznek, szokásosan "elmebeteg" bulit.

Bergi, TMX, Fullstereo és Popbitch neve bőven elég lehet, ahhoz, hogy kitartson bennük a lelkesedés az egész hosszúhétvégén keresztül.

N-Type a Monóban

A nyári álomból nemrég ébredt, belvárosi Mono Klub sem teketóriázik, az első hidegekre való tekintettel szombatra már olyan bulit szervez (megint), ahol az esetlegesen elgémberedett végtagok új életre kellhetnek. Most Dub Phase lesz többek között DST, N-Type segítségével.

Krafty-breakbeat

Krafty Kuts már elég régen a breakbeat nagyjai közé tartozik. Ő vitte haza Breakspoll 2005-ös díját is. Veseszaggatónak titulált basszusai és tört ütemei szombaton a Merlin falait rázzák majd.


Mayday-himnusz, 2006

Psybaba-zsúr

A K2 szombati stílusestjét a Psybaba Recordingsnak szenteli. A szféra legismertebbjei bevonulnak a klubba, és megmutatják, milyen az a zene, melyet már Japánban és Oroszországban is hallgatnak. A mostani partyn a label szárnya alatt a Psyshudder, a Chemical Spoon, a Venom Sense, a Trippyhippies, az Irgumburgum és a Haunted-Goblin-Monsters játszik majd.

Fedde Le Grand hétkezdetnek

Metzker Viki dj(-tanonc) és nem mellesleg az Év Playmate-je kedvence, Fedde Le Grand is először hétfőn látogat Magyarországra. A világ legkeresettebb dj-ének tartott srác nevéhez fűződik a Put Your Hands up for Detroit és a Creeps klubslágerek, melyeket hétfőn a Sensation Clubban valószínűleg föl is rak a lemezjátszóra. Metzker Viki az Év Playmate-je, aki interjút is adott nekünk, igazi rajongója a holland dj-nek.

Balogh Zsombor