Harlem lesz a Sportarénából

Vágólapra másolva!
Hétvégére az igazi gettó-filmekből ismert látványba futhatunk bele a Pap László Sportarénában. Hiphop, break, utcai kosárlabda, ráadásul eredeti arcokkal. And1 Mixtape Tour először látogat Magyarországra, és összecsap a hazai és az amerikai utcaikosaras szabadcsapat.
Vágólapra másolva!

Duke Tango az utcai kosárlabda egyik legismertebb veteránja és az Animal Cannibals fogja kommentálni a vasárnapi nagymeccset. Tango védjegyévé vált a minden gyönyörű akciónál beüvöltött Oh, Baby, de ez tőle nem lesz olyan furcsa.

Tango Harlemben nőtt fel, és amikor csak tudott a legendás Rucker Parkban töltötte idejét. Duke, korából kifolyólag elég idős ahhoz, hogy emlékezzen a Rucker olyan régi legendáira, mint például Connie Hawkins, Earl Manigault, vagy Joe Hammond, akik a 60-as, 70-es évek utcai kosárlabdájának meghatározó alakjai voltak.

Az ilyen eseményeken már-már megszokott break-bemutató mellett egy celebrity válogatott is pályára lép. Most Szekeres Nóra, Gáspár Laci, Qka MC, Azurák Csaba, Szebeni István, és Szujó Zoltán lettek átmeneti kerettagok.

A magyar csapat és az amerikai And1 csapat összecsapása, azaz a nagymeccs vasárnap lesz, és a hazai csapatba hétfőig még bárki bekerülhetett.

Ehhez csak jelentkezni kellett az Open Runra, amely október 6-án kerül megrendezésre a Művészetek Palotája parkolójában. Az And1 játékosai és a szervezők ezen az eseményen választják ki azt a pár szerencsést, akik a másnapi gálán pályára léphetnek a világsztárokkal együtt, illetve ellen.

Mivel azt mindenki tudja, hogy nem lehet csak úgy felelőtlenül sportolni aztán hazamenni, ezért este afterpartyba csap át a rendezvény.

A mérkőzés alatt Kool Kasko és Györemix! speciálisan az eseményre összeállított élő zenei mixekkel adják a sport alá az ütemeket. A szünetek alatt, Közép-Európa bajnok breaktáncos csapata a Sick7 és az olasz DaMove tart freestyle-bemutatót.

party.[origo].hu