Nyárzáró klubhétvége a szigeten

Vágólapra másolva!
Kénytelen-kelletlen be kell már látni, hogy kicsit cúgosak már a szabadtéri szórakozóhelyek. A Hajógyári-sziget klubhelyszínei záró hétvégét hirdetnek, aztán a városba a költöznek. Pénteken az eső- és szélvédett Bed Beach, szombaton pedig a többi hely búcsúzik.
Vágólapra másolva!

Térdig gázolunk már az ősz első hónapjában, de hátra van még a szeptember 22-i nyárzáró buli a Hajógyári-sziget szórakozóhelyein. A Bed Beach, a Dokk Beach, a Café Puerto, a Dokkoló, a Sláger Terasz és a Coronita szórakozóhelyeken több mint negyedmillióan buliztak ezen a nyáron.

A záró hétvégét pénteken a Bed Beach kezdi, szombaton pedig a többi hely nyitja ki idén utoljára a kapuit. Amikor bezárja, akkor is csak annyi történik, hogy a hideg hónapokra mindegyik fedél alá húzódk, és a következő hét végén már másutt várja a bulizókat.

A Bed Beach szeptember 28-tól, péntekenként a Dokk Clubban él tovább, október 6-tól pedig kéthetente, szombaton a Studio ad otthont a bedes hangulatú buliknak. A hírek arról is szólnak, hogy novemberben még egy exkluzív helyszínnel bővül a kínálat.

A Dokk Beachből ismert dj Fat a Széna téren, a Mammut II-ben lévő Dokk Caféban pörgeti tovább a funky- és slágerlemezeket. Ahogy eddig, most is pénteken és szombaton este készülhetünk a táncos éjszakákra.

A progresszívhouse szerelmeseinek sem kell lemondani a Dokkoló atmoszférájáról: csütörtökön és vasárnap a hajóról a Nyugati pályaudvarhoz, a Club Cool falai közé költözik a WeekDay Progression és a Sunday Cooling klubest.

Forrás: [origo]
Party a Bed Beachen

Október 6-tól szombatonként a tavalyról már ismert Dokk Progression egy húzós nyitóbulival índít, ahol Andry Nalin, Slam Jr. és Stamp lesz a három házigazda, a Hajógyári-szigeti Dokk Clubban. Havonta egy pénteki napon világsztárokat lát vendégül a Studio, november 16-án például Nick Warren lesz a vendég.

A Café Puerto és a perui dj Alan a Moulin Rouge latin-különtermében talált helyet a téli bulikhoz. A Sláger Terasz örökzöldes estéje szintén itt lesz megtalálható.

party.[origo].hu