Az Üllői úton keménykedik a Sensor Base

Vágólapra másolva!
Az Experience Digital Records ebben az évben alakult és máris eljutott az ötödik kiadványához, melyen igazi tribal-techno-mixeket kínál. Az Üllői úti K2-ben pedig igazi hardstyle-bulit, a rezidensek keze alól.
Vágólapra másolva!

A 2007-ben alakult magyar technókiadó, az Experience Digital Records ötödik kiadványa, mely Peppelino és Deeroy nevéhez fűződik, a Spaceships EP nevet kapta.

Deeroy és Peppelino igazi sci-fi-rajongók, legalábbis a megjelent zenék erről árulkodnak. Deeroy Daedalus című zenéjéhez készült egy Maybe-remix, míg Peppelino Prometheus című nótáját Kali értelmezte újra.

A kiadó ezután is hű marad a groovy- és tribal-techno-hangzásvilághoz, de a jövőben tech-house zenéket is meg fog jelentetni. A Spaceships EP mindenesetre felkerült az angol Vorchestral top10-es listájára is.

Augusztus 15-én jelent meg ugyancsak a EDR-nél az Experience Track Vol 2. A korongon olyan zenék kaptak helyet, mint Deeroy vs. Gabriel Miller Half Secondje, Kali The Last Beatje, Slave Third Day-e, illetve Dave Skyman First Stepse.

Az előttünk álló hétvége egyébként igazi hardstyle partyt ígér a K2-ben. Szeptember utolsó szombatján a Sensor Base sorozat rezidensei - így Denoiser, Gabriel Miller, Gregor X, Adam Bass és Tshwest - pörgetik a korongokat.

A szervezők hamarosan újabb külföldi vendégekkel dobják fel a sorozat bulijait. Azt ígérik, nem kell sokat várni, hogy a holland Alphaverb és Abject után ismét egy nagyágyú kalauzolja el a stílus kedvelőit a hardstyle és a jumpstyle sötét világába.

party.[origo].hu

A holland Abject egy Sensor Base-bulin