Évfordulós Swayzak-album

Vágólapra másolva!
Múlt hétvégén ünnepelte a Swayzak tizedik születésnapját, amelyet egy stúdióalbummal is megkoronáztak. A londoni minimal-tech-dub-duó új albuma a Some Other Country címet kapta.
Vágólapra másolva!

Tíz éve tevékenykedik a technóbizniszben a Swayzak - James Taylor és David Brown egy hatalmas koncerttel, a berlini Watergate klubban ünnepelte a jeles évfordulót. Ráadásul és talán nem véletlenül most jelent meg a !K7-nél a duóúj, immár ötödik stúdióalbuma, a Some Other Country.

A Swayzak új opuszának hangzása érettebb és teljesebb lett, megszokott visszhangeffektes dub-technójuk új dímenzióba ért - írják róluk a kiadó sajtóanyagában. Annyi bizonyos, hogy komoly vendégművészek szálltak be a mostani produkcióba. Richard Davis (Kitty-yo, Punkt), vokálokkal tölti fel az egyébként sem üres alapokat, és a berlini producer, a Panorama Bar rezidense dj Cassy is belenyúlt néhol a nyersanyagba.

James Taylor és David "Brun" Brown folyamatosan turnézik az év hátra lévő részében. A kiadó versenyt hirdet azoknak, akik először rendelik meg az albumot (cédén vagy akár mp3-ban) a k7.com-on. A szerencsések felkerülhetnek a zenekar vendéglistájára egy általuk választott koncerten.

party.[origo].hu