A Karmatronic belekóstolt a hiphopba

Vágólapra másolva!
A Karmatronic duóról, Achilles Spartáról és Krajczár Péterről legutóbb Beyoncé és Shakira közös dalának, a Beautiful Liar-nek a remixe kapcsán lehetett hallani, amelyet az amerikai Sony-BMG felkérésére készítettek. Ezt követően a két tehetséges srác újabb zenei műfaj meghódításán munkálkodott. A New York-i stúdiómunkák során szerzett tapasztalataikat felhasználva hazánk egyik legjobb rapperének, mc Gőznek (a.k.a. Mr. Orzon Welles, a.k.a. Hozé Gőzy) szereztek zenéket. A Hiphop.hu cikke.
Vágólapra másolva!

Mc Gőz neve jól cseng a hazai szakmában. A tekintélyes múltra visszatekintő rapper pályafutása az ezredfordulón indult be - teles gőzzel. A több tehetségkutatót, Fila Rap Jamet, hiphop-csoportosulást megélt ceremóniamester 2005-ben óriási fölénnyel nyerte meg a zene televízió és a Hiphop.hu által szervezett It's Rite Freestyle versenyt. Művészetének elismeréseként a következő évben már zsűritagként szerepelt a tehetségkutatón.

Első szólólemeze, a Gőzy Mulató hatalmas siker lett. Az albumból készült klip rendszeres résztvevője volt a zenei csatornák műsorának. 2006-ban dobta piacra a következő kislemezét MC a rangom címmel, és innentől a felkérések egymást érték országszerte.

Az idei év fordulópont életében, leszerződött a Karmatronic Records-hoz. Első közös daluk, a Sexy Lady című nóta volt, amelynek különlegessége, hogy Gőz szövegelésére Goran olasz rapper válaszolt. Ezután elkeztdék a Number című nagylemez stúdiómunkáit, amely 2007 őszén várhatóan az év egyik nagy durranásaként kerül a boltokba. Az albumról az első videoklip a Még mindig mulatunk című dalból készül, amely hamarosan látható lesz a zenecsatornákon. A dalban közreműködik a svédül és angolul rappelő Ron is.


Mc Gőz klipje

Hiphop.hu