Cypress Hill producer a Merlinben - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
A nyári-őszi átmeneti hetek party pangása jellemzi ezt a hétvégét is. Azért így is akad egy legendás szabadtéri psy-buli Halásztelken. A Cypress Hill-es dj Mugg budapesti látogatása viszont a hiphop rajongókat kényszeríti a Merlinbe.
Vágólapra másolva!

Gulyás a Dunaparton

Bő tíz éve kitörölhetetlen a partynaptárból a Halásztelki goa-psy megmozdulás. A nevezett falu közelében fekvő ártérben rendszerint májusban és szeptemberben gyűlnek össze táncoslábú fiatalok egy-egy évadnyitó, illetve évadzáró szabadtéri bulira.

Ezúttal is két színpadról szól a zene szombat estétől, vasárnap kora délutánig. A "Main Stage" programjában olyan goa-psy veteránok zenélnek, mint dj Oleg, Jirzij és Wegha, míg a "Second Stage"-ről electro, house és minimal muzsikák szólnak a Hairy Records arcai, Naga és Beta, valamint Sundi és Tsubi jóvoltából.

Akik régóta járnak a halásztelki "dínom-dánomra", már alig várják, hogy megfőjön Tom bácsi kiváló gulyása, amely a legendás rendezvény elengedhetetlen fogása a kezdetektől fogva.

Producer a Cypress Hillből

Ha csak az Insane in the Brain, a Tequilla Sunrise, Want to Get High és egy sereg másik Cypress Hill sláger kötődne dj Mugg nevéhez, akkor is éppen eleget tett volna az egyetemes hiphopért. Emberünk azonban nem elégedett meg ennyivel és az utóbbi években belefogott a "Vs" sorozatába, amelyben jeles rapperekkel működik együtt.

Az első idevágó kiadványban először találkozott a Cypress Hill az ugyancsak hiphop alapvetésnek számító Wu-Tang Clannal (Dj Mugg Vs. GZA). A széria legújabb - nemrég megjelent - darabjában pedig a szintén Los Angeles-i "mehikánó" (mexikói) The Psycho Realm - nem rég láthattuk őket a Merlinben - frontemberével Sick Jackennel dolgozott együtt a producer.

Mugg és Jacken mellett a Psycho másik mc-je Cynic is hivatalos a Merlinbe péntek estére. Figyelem, a Warrior Events bulija pontosan este kilenckor kezdődik a Gerlóczy utcában, méghozzá a fő fellépőkkel!

Peter Poppara