Progresszívtrance-születésnap

Vágólapra másolva!
Szeptember utolsó péntekén tartja ingyenes születésnapi és új albumának bemutatkozó buliját Gabriel Miller, akinek első trance-albumát egy olasz kiadó adja ki, szintén a hónap végén.
Vágólapra másolva!

Gabriel Miller 22. születésnapi bulija szeptember 29-én lesz, a tavaly jól bevált helyszínen, a Scarabeus Music Cafe-ban. A bemelegítésről a Trancession egyik rezidense Antoos fog gondoskodni, akit az a Fabian követ, akit már ismerhetnek a Trance Factory partykról és a Trancetream.fm-ről.

Gabriel Miller tavaly óta számos lemezszerződést írt alá több kiadóval. Első trance-albuma az olasz Akkamuziknál fog megjelenni várhatóan idén szeptember végén Seal of Love címmel, amely kilenc dal eredeti verziója mellett tartalmazni fogja az Orange Project egy remixét is.

A születésnapi három órásra tervezett szettben Gabriel az októberben az olasz Stranamente Musicnál megjelenő Master of The Club House albumról is játszik majd. Erre olyan nevek készítettek remixet, mint a SanFranciscoBeat, Mike Newman, Deep Shepherd vagy Chris Drifter.

A saját számok mellett természetesen számos nagyszerű dal is fel fog csendülni a progressziv hangzásvilágtól, az uplifting trance-en át, egészen a tech-trance stílusig. Az estét a Synergy és a Trancession rezidense Tebron fogja zárni.

Gabriel Miller (Molnár Gergely) 1985-ben született, hét éve foglakozik mixek készítésével és zeneírással hardstyle, jumpstyle és trance stílusokban. Játszott együtt a belga Svensonnal, Fred Bakerrel, a svéd Airbase-zel, Shane 54-gyel és Szeiferttel is. Két éve elindította saját hardstyle rádióadását a svéd Hardbase rádióban. Múlt év májusától minden kedden este hattól hallható Trance Fusion című műsora Fabiannal az egyetlen hazai trance rádión a Trancetream.fm-en.

A Scarabeusban

party.[origo].hu