Fatboy összegyűjtötte a Fatboy mixeket

Vágólapra másolva!
Szeptember végén a Skint Records gondozásában megjelenő The Greatest Hits - Remixed by Fatboy Slim duplaalbum, amely a Black és a White nevet kapta, olyan előadók Fatboy-átdolgozásait rejti, mint a Chemical Brothers vagy Junkie XL.
Vágólapra másolva!

A szeptember 24-én megjelenő duplacédé tíz-tíz tracket tartalmaz, plusz egy bónuszt magától Norman Cooktól. "Majd' kiugrottunk a bőrünkből, amikor felkértek minket, hogy remixeljük Norm egyik klasszikusát, ami nem lehetett más, mint az Everyone Needs a 303" - nyilatkozta a Plump DJs.

"Az eredeti valóságos himnusz volt a legtöbb klubban, amerre megfordultunk, és nagy hatással volt ránk. A mixünk nagyon népszerű volt a kíváncsiskodók körében, akik eljöttek, hogy meghallgassák" - folytatta a Plump DJs, hozzátéve: "Remek darab, Mr. Slim!"

Az egyik angol internetes újság így ír az albumról: "Mindenki partyzik a Chemical Brotherstől a Krafty Kutson át a Justice and Switchig." A recenzens ahhoz hasonlítja az élményt, amikor először találkozik az ember a barátnője szüleivel, később pedig azt írja: olyan, mintha a tánc istenét kérték volna fel zenei sebésznek.

Bárhogy is van, a duplalemezre az összes ismert Fatboy Slim-sláger felkerült. A Praise You-t, például, Mike D és Ad Rock vállalta, a Chemical Brothers pedig a Song for Shelter-nek esett neki. A Weapon of Choice-t, melynek klipjében Cristopher Walken táncol, Junkie XL vette kezelésbe.

Weapon of Choice

party.[origo].hu