Ősszel is skafesztivál a hajón

Vágólapra másolva!
A nyarat egy kétnapos fesztivállal zárták a magyar ska-família tagjai, és szeptember 14-ére ismét meghívták az itthon korábban zajos sikert arató Prague Ska Conspiracyt.
Vágólapra másolva!

Kétnapos, sátrazós ráadásfesztivállal zárta a nyarat a Pannonia Allstars Ska Orchestra: a KisSkalandra a nagytestvér helyszínén, vagyis a Római-parton került sor augusztus utolsó napjaiban. Az ősz az A38-on a NagySkalanddal indul: a nyár legkedveltebb külföldi fellépője, a cseh Prague Ska Conspiracy látogat hozzánk újra.

A PASO erre az eseményre időzítette remixlemezének megjelenését, vagyis itt lesz először kapható a RE: BSM. Az albumlényegében a Budapest Ska Mood dalainak újragondolása, ezeket a bulin soundsystemek prezentálják majd.

A nyáron a Prague Ska Conspiracy számára a fellépésén rendelkezésre álló viszonylag rövid idő is elég volt, hogy teljesen magával ragadja a közönséget. "Akit nem győz meg a nyolc hangszeres teljesítménye, azt is nyomban leveszi a lábáról az elbűvölő, fekete bőrű énekesnő, így már most borítékolható az extázis a hajós koncerten" - jósolják a szervezők.

A szintén fellépő Kettő Kettő zenekar különleges, énekeseket is felvonultató programmal készül. A koncertek előtt, között és után a már említett a soundsystemeké a terep: a PASO mellett a Sound Sistaz is megmutatja, mit tud.

A belépő 1800, elővételben pedig 1200 forint.

party.[origo].hu