Ellopták Chriss Cornell nevét

Vágólapra másolva!
Úgy tűnik visszaéltek Chris Cornell nevével. Egy angol zenei hírportál szerint valakik az ő nevében chateltek és leveleztek a rajongókkal.  
Vágólapra másolva!

Cornell valószínűleg összetörte néhány rajongó szívét, amikor bejelentette, hogy nem vele, hanem közönséges csalókkal beszéltek. "Hello, Chris Cornell vagyok. Az elmúlt pár hónapban történt egy pár indcidens, ugyanis néhányan szükségét érezték, hogy azzal kössék le magukat és fölös idejüket, hogy úgy csináljanak, mintha én lennék.

Tisztázni szeretném a rajongóimmal, a barátaimmal és mindenkivel, akit ez érint, hogy semmilyen körülmények között, semmilyen név vagy cím alatt nem chateltem vagy leveleztem senkivel, sem most sem a múltban."- írta hétfőn Cornell a myspace-es oldalán.

Chriss Cornell augusztus 14-én kedden lép majd fel a Sziget Nagyszínpadán. Az énekes 1987-től 1997-ig a seattle-i Soundgarden frontembere, gitárosa volt, majd 2001-ben a Rage Against The Machine zenészeivel megalakította az Audioslavet. Az egykori RATM tagok bejelentették, hogy újraalakítják a zenekart, ezért Chriss úgy döntött folytatja félbehagyott szólókarrierjét. Legújabb Carry On című albuma júniusban jelent meg. A hírek szerint a mostani koncerten azért régebbi dalok is előkerülnek majd.

party.[origo].hu