A legújabb partytrend, ékszer a hónaljban: Secretjewel

Vágólapra másolva!
Új ékszertrend hódit a éjszakában. A titkos ékszer csak akkor látszik, ha felemeled a karod tánc közben. A Buddha Beachen meg is rendezték az első Secretjewel Partyt. (x)
Vágólapra másolva!

A titkos ékszerként emlegetett hónaljdíszecske tulajdonképpen egy erre a célra, azaz kifejezetten a hónalj alatti részre tervezett kristálytetoválás, mely addig fenn marad, ameddig csak tart a buli.

Egy hagyományos testékszerrel ellentétben könnyedén és nyom nélkül eltávolítható. Igazi partykirálynőknek való ékszer. Szerda éjjel a Buddha Beachen rendezték az első hazai Secretjewel Partyt.

Herczeg Zoltán divattervező saját tervezésű titkos ékszereivel mutatta be az új trendet, és a jelen lévő hírességeket egyből megnyerte vele. A rejtett dísszel táncolt egész este Völgyesi Gabi, Erdőhegyi Brigitta, Pflum Orsi, Dundika és még Bartók Krisztián is.

A Secretjewel ékszerek felrakása rendkívül egyszerű, lehúzzuk a hátsó fóliaborítást, és az így egyben maradt strasszösszeállítás tetszés szerint felragasztható a megfelelő testtájra, a hónalj alatti felkar részre. Ezek után úgy játszunk új ékünkkel, ahogy csak tetszik, de vigyázni kell, mert váratlan, vérpezsdítő hatást válthat ki a mit sem sejtő fiatalemberekből.

És ami a legfontosabb: bár az első Secretjewel Partyra csak három új modell készült el az ékszerből, Herczeg Zoltán álma az, hogy hamarosan mindenki a saját maga által, vagy akár egy-egy nevesebb ékszer- vagy divattervező által tervezett ékszereket hordjon.

Forrás: [origo]
A titok a képen van

"Jómagam nem is bírtam ellenállni a lehetőségnek, és ebből a három alapmodellből újabb ábrákat kreáltam egy szimpla olló segítségével, ezeket láthatjátok majd nemsokára egy kis rögtönzött bemutató keretében" - ígéri Herczeg Zoltán.

Forrás: [origo]
Celeb-jewel

Mostantól mindenki előtt ott a lehetőség, hogy saját maga tervezzen magának Secretjewelt, a http://www.secretjewel.net/ -en egy szimulációs program segítségével.

(x)