Magyar hangok az angol toplistán

Vágólapra másolva!
Szeptember 7-én bakelitmaxi formájában is napvilágot lát a magyar Jay Lumen pres. Supaflava feat. Sophie Cairo Time in Motion című száma. A dal elsőként a Ministry Of Sound legfrissebb, Housexy: Summer In The City válogatásán jelent meg.
Vágólapra másolva!

A hosszú nevű előadói formáció mögött a Tilth Dj's egynegyede, Jay Lumen áll, aki rendszeres szereplője az amerikai Balance Record Pool Chart 50-es listájának, melyet nemzetközi eladások és neves dj-producerek véleményezése alapján állítanak össze. Nemrég Szerbiában és Egyiptomban járt, legközelebb Oroszországban, majd Angliában játszik.

Felfigyelt a magyar srácra az Xmag partymagazin is, rátéve egyik legsikeresebb szerzeményét (Lima - original mix) a Progressive Future című mixcédére. Olyan neves producerek munkái közé, mint a Way Out West, Luke Chable, Eelke Kleijn, Dousk és Tarkan. Szettjeiben egyaránt építkezik house-, electro- és progresszívalapokból.

Jay legújabb, könnyed hangvételű produktuma, a Time In Motion egészen a 7. helyig kúszott fel a UK Club Chart TOP40-ében, ahol immár négy hete megtalálható. Emellett a nemzetközi DMC-listára is felkerült, az előkelő 14. helyen szerepel.

Sophie Cairo, azaz Farkas Zsófi évekig próbálkozott Magyarországon énekesi karrierrel, de most már angol klubokban játsszák a dalt, amin a hangja hallható. Nem csoda, hogy egy blogon a minap kijelentette: itthon csak a kapcsolatok számítanak, nem a tehetség.

party.[origo].hu