Egy amerikai-spanyol a Colombusban

Vágólapra másolva!
A hétvégére ajánlunk egy budapesti r'n'b bulit szexis csajokkal és elegáns pasikkal, de érdemes még ellátogatni a balatonfüredi Colombusba az amerikai-spanyol Ian Carey vokálhouse-szettjével teljes bulira, vagy Közép-Európa egyik legszínvonalasabb elektronikus zenei fesztiváljára, az Urban Art Formsra, az ausztriai Wiesenbe.
Vágólapra másolva!

Ahol az r'n'b sem Tabu

Mint minden szombaton, úgy az elkövetkezőn is megrendezik a Mammut 2-ben - pontosabban a Tabu Restaurant and Lounge Music Clubban - a szokásos r'n'b bulit, Peaches 'n' Cream Glamour Night néven. A dj-k is a megszokottak: a Süss Fel Napból ismert Luigi és Quick mellett Whiteboy pakol lemezeket.

A minőségi muzsika mellett a hölgyeknek az elegáns pasik, míg az uraknak a szexis csajok miatt - legalábbis a dresscode és a korábbi bulik alapján efféle felhozatalra következtethetünk - érdemes ellátogatni a Széna térre.

Fordított Colombus Füreden

Ian Carey fordítva tette meg Kolumbusz útját: míg a genovai Spanyolországból indulva fedezte föl az Újvilágot, ő szülőhazájából, az Egyesült Államokból költözött a spanyolországi Valenciába. Szombaton viszont a balatonfüredi Colombus Clubban lép föl mint dj.

Emberünk leginkább vokálhouse-szettjeivel ejti ámulatba a világ klubjainak közönségét. Ilyenformán szombaton a Füreden nyaraló, az Anna-bál hatása alól ocsúdó klubbereket hódítaná meg. Persze nemcsak az ő neve csalogat a szombat este, hanem Bárány Attiláé is.

Fesztivál Ausztriában

Ha már Magyarországon nem rendeznek jelentősebb fesztivált a hétvégén, bízvást ajánlhatunk egy ausztriait. Annál is inkább, mivel az Urban Art Forms évek óta Közép-Európa egyik legszínvonalasabb elektronikus zenei fesztiválja. Ha nekiállnánk fölsorolni a világszerte ismert föllépőket, a lap alján érnénk a végére.

A feszti csütörtökön kezdődik Wiesenben. Lesz külön drumandbass-színpad, ahol már csütörtökön elindul a pörgés az ottani kedvencekkel, péntektől meg jönnek a nagyok, jelesül - önkényesen kiemelve - John B, Concord Dawn, Aphrodite, Goldie, Matrix és sokan mások.

A másik színpad fellépői közül, a hazai pálya előnyének engedve, említsük meg az osztrák G-Stoned-os Makossa & Megablast duót, továbbá magyar véreinket, Hot X-et, Junkie-t és Hawkyt, valamint a kanadai Tigát és a német Dominik Eulberget.