Ausztriába kéne menni - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
A hétvégére egy budapesti r'n'b bulit ajánlunk szexis csajokkal és elegáns pasikkal, de érdemes ellátogatni a balatonfüredi Colombusba az amerikai-spanyol Ian Carey vokálhouse szettjével teljes bulira, vagy Közép-Európa egyik legszínvonalasabb elektronikus zenei fesztiváljára az Urban Art Formsra az ausztriai Wiesenbe.
Vágólapra másolva!

Ahol az R'n'B sem Tabu

Amint minden szombaton, úgy az elkövetkezőn is megrendezik a szokásos R'n'B bulit, a Peaches 'n' Cream Galmour Night-ot a Mammut 2-ben pontosan a Tabu Restaurant and Lounge Music Clubban. A dj-k is a megszokottak: a Süss Fel Napból ismert Luigi, Quick mellett Whiteboy pakol lemezeket.

A minőségi muzsika mellett a hölgyeknek az elegáns pasik, míg az uraknak a szexis csajok miatt - legalábbis a dresscode és a korábbi bulik alapján efféle felhozatalra következtethetünk - érdemes ellátogatni a Széna térre.

Fordított Colombus Füreden

Ian Carey fordítva tette meg Colombus útját (a genovai Spanyolországból kiindulva fedezte föl az újvilágot), hiszen Amerikában (az Egyesült Állmokban) született és onnan költözött a spanyolországi Valenciába. Szombaton viszont a Balatonfüredi Colombus Clubban lép föl, mint dj.

Emberünk leginkább a vokál house szettjeivel ejti ámulatba a világ klubjainak közönségét. Ilyenformán szombaton az Anna-bál hatása alól ocsúdó Füreden nyaraló klubbereket hódítaná meg. Persze nemcsak az ő neve csalogat szombat este, de Magyarország egyik legnépszerűbb hazai dj-jé Bárány Attiláé is.

Fesztivál Ausztriában

Ha már Magyarországon nem rendeznek jelentősebb fesztivált a hétvégén, akkor bízvást ajánlhatunk egy ausztriait. Annál is inkább, mert az Urban Art Forms évek óta Közép-Európa egyik legszínvonalasabb elektronikus zenei fesztiválja. Hogyha nekiállnánk fölsorolni a világszerte ismert föllépőket, a lap alján érnénk a végére.

Az biztos, hogy a feszti csütörtökön kezdődik Wiesenben és valamikor vasárnap délután fejeződik be, meg az hogy külön drum and bass színpad lesz, ahol már csütörtökön elindul a pörgés hazai kedvencekkel, péntektől meg jönnek az igazán nagynevek, mint John B., Concord Dawn Aphrodite, Goldie, Matrix - önkényesen kiemelve - és sokan mások.

A nem drum and bass színpad fellépői közül is nehéz választani néhányat, de megemlítjük a hazai pálya előnyének engedve az osztrák G-Stoned-os Makossát és Megablastot, magyar véreinket Hot X-et, valamint Junky-t és Hawky-t, a kanadai Tigát, és német Dominik Eulberget.