A gravitáción is túl!

Vágólapra másolva!
A nagyobb online lemezboltokban már elérhető a The Quasar - Over he Gravity EP. A csomagban az eredeti verzión túl ott van a Quasar, Budai & Vic, illetve a Deep Collective duó remixe is.
Vágólapra másolva!

A második EP megjelenését szeptemberre tervezi a kiadó, ám a remixerek listáját látva - Soda Inc., Duel, The Scrubz, Adam Byrd, - ez a lemez is megéri a várakozást.

Megjelent a The Quasar - Nectarin EP az Add2Basket Records gondozásában. Gensi kiadója korábban megvásárolta a The Quasar break eredeti felvételét, a mostani EP megjelenéshez az eredeti break verzió mellé egy phunkastike electro-house remix készült, Add2Basket pedig kedvenc korszákba, a 80-as évek diszkógömbös-villogó padlós világába viszi a hallgatóságot saját Add2Basket Back in the 80's Space mixével.

A Foundation Records szeptemberben megjelenő mixalbuma minden szempontból méltó folytatása a The Trip - Redirection of Sound lemeznek. A második felvonás The Pressure - Redirection of Sound címmel jelenik meg és külön erre az alkalomra The Quasar & The Pressure három felvétel erejéig közösen stúdióba vonult. A dalok Prelude of the Pressure, Take Me Over és Bamako címet kapták. A saját felvételek mellett pedig deephouse, tech-house és diszkóhouse kalandozások is lesznek, Surprise segítségével. A lemez várhatóan szeptember 20-án fog megjelenni.

party.[origo].hu