Új Zagar-lemez szeptemberben

Vágólapra másolva!
A Zagar leszerződött a CLS kiadóhoz, ősszel már itt jelenik meg a zenekar új albuma, Cannot Walk Fly Instead címmel. Egész sor kitűnő énekesnőből álló kar dalol majd a lemezen.
Vágólapra másolva!

Az eddigi Zagar-lemezekhez hasonlóan a szeptemberben megjelenőn is több számban énekel Ligeti Gyuri (The Puzzle), de Zságer Balázst is megismerhetjük erről az oldaláról, most először.

Ezenkívül a zenekarnak sikerült megnyernie magyarország legjobb "underground" énekesnői közül párat, hogy együtt énekeljenek egy számban. A dívák között ott van Sena, az első számú ghánai-magyar hiphopénekesnő (legutóbb DJ Vadim lemezén vendégszerepelt), Kutzora Edina Yonderboi zenekarából, Judie Jay, aki számtalan elektronikus formáció közreműködője (Mantraporno, Cas!o Samples), Péterfy Bori a nemrég feloszlott Amorf Ördögökből, Hódosi Enikő a Neóból és Németh Juci, az Anima Sound System egykori énekesnője.

A zenekar pontos és sok képpel dekorált blogot vezetett a lassan két éve készülő lemez felvételeiről. Az anyag szeptember második felében jelenik meg Magyarországon, ezt követi majd az európai megjelenés - mondta el Zságer Balázs a party.[origo].hu-nak.

A tizennégy tracket tartalmazó, 74 perces lemez bemutatója novemberben lesz a Jövő Házában (egykori Millenáris), és természetesen több vidéki várost érintő turnéra is készülnek a fiúk. A nyár hátralévő részében szinte az összes nagy fesztiválon játszanak, az új albumból is adva némi ízelítőt. Sőt, a siófoki Coke Clubon augusztus 1-jén és a Szigeten 11-én az Underground Divas teljes kara, illetve Ligeti Gyuri is fellép majd velük.

party.[origo].hu