Az idei nyár is tiszta trance

Vágólapra másolva!
Megjelent az igényes sorozat második része dj Szeifert mixelésében. A sorozat első része 2005 májusában látott napvilágot, és a nyár meghatározó trance korongja volt. Szeifert folytatva a hagyományokat, most is a szcéna leghúzósabb dalait válogatta és mixelte egybe ismert holland és angol kiadóktól. Hallhatjuk a lemezen többek között Markus Schulz és Armin van Buuren legújabb szerzeményeit is. 
Vágólapra másolva!

A különleges hangú énekesnő Kirsty Hawkshaw új kislemeze, az "Outsiders" is helyet kapott az albumon Jose Amnesia remixében, mely egy igazi gyöngyszem a lemezen. Kirsty énekelt többek között Tiesto Just Be című slágerében is.

Tiesto és Armin van Buuren egyik idei nyári nagy kedvence, a "Black is The Colour" sem maradhatott le az albumról. A Cara Dillon vs. 2 Devine formáció egy klasszikus ír népdalt ruházott fel elektronikus hangzással, mely annyira jól sikerült, hogy egyből az angol slágerlisták élén landolt.

A nemzetközi felvételek mellett, Szeifert legfrissebb alkotásai is felkerültek a lemezre. Az Angels Crying Part 02 című dal biztosan nagy sikerre számíthat a klubokban. A dalhoz a napokban klip is készül. Megtalálható még a lemezen Richard Nate debütáló nyári slágere, a You, mely külföldön is igen pozitív fogadtatásban részesült.

A Pure Trance 2. immár Szeifert hetedik mixalbuma. A hosszú évek zenéléssel eltöltött ideje alatt Zsolt rengeteg tapasztalatot szerzett, ezt tükrözi új albuma is, mely zeneileg sokkal letisztultabb, kiforrottabb lett.

Az új album megjelenését idén is országjáró turné kíséri, melynek keretén belül Szeifert több vidéki állomásra is ellátogat, hogy népszerűsítse lemezét.

Tracklista:

Richard Nate: You (Szeifert vs. Krash Travelling Remix)
Simon & Shaker: Plan 9
Kirsty Hawkshaw meets Tenishia: Outsiders (Jose Amnesia Remix)
Markus Schulz feat. Carrie Skipper: Never Be The Same Again
Cara Dillon vs. 2Devine: Black Is The Colour
Above & Beyond vs. Andy Moor: Air For Life
Szeifert vs. Krash: Angels Crying Part 02.
Absession: Fall In Love
Super8 & Tab: Needs To Feel
Jochen Miller: Twisted Mind
EnMass: CQ (Seek You)
Armin van Buuren vs. Rank 1 feat. Kush: This World Is Watching Me
Szeifert vs. Krash feat. Virág: 100 Miles From Home

Trancetream.fm