Snoop Dogg végre Budapesten

Vágólapra másolva!
Hosszú pályafutása során először látogat Budapestre a nyugati parti hiphopvilágsztár, Snoop Dogg. Április 5-én egy exkluzív bulin lép föl a Hajógyári-szigeti Studióban, ahol új lemezét promózza.
Vágólapra másolva!

Snoop Dogg tehát végre Budapestre látogat. Az 1971-ben a californiai Long Beachen született hiphop-mc és -lemezproducer, színész, pornószínész, sajnos nem egész estés koncerttel kedveskedik a budapesti közönségnek, hanem egy úgynevezett turnéafterpartyval.

Az április ötödikei exkluzív fellépés miatt az általában narancssárgában játszó hajógyári-szigeti Studio teljesen kékké változik, utalva az éppen turnéztatott Snoop-album címére (Tha Blue Carpet Treatment). Snoop Doggtól jó félórás műsorra számíthatunk, de tiszteletére rengeteg celeb érkezik a Studioba.

Dj Nadir és dj Zefir hiphop-r'n'b-dancehall-lemezei mellett pedig gyönyörű táncoslányok produkálják magukat, lesznek divatbemutatók, illetve egyéb show-elemek egészítik ki a műsort. A bulin férfiaknak elagáns, a hölgyeknek szexis megjelenés ajánlott, és az sem árt, ha már elmúltak tizennyolc évesek.

A jegyek elővételben négyezer forintot kóstálnak, és hétfőtől a Dokk Caféban (Mammut II), a Lovag utcai Club New Orleansban és a Nyugati téri Nonstopban válthatók meg. A buli napján a helyszínen már ötezret ér egy tikett, vipjegyek ára viszont 35 000 forint.

A partyt a Nadír-féle Crazy Styles szervezi. A crew tavaly olyan neves tengertúli hiphoparcokat hozott el végre Budapestre, mint Chief Rocker Busy Bee, a hölgyek kedvence, Patrice és a Shashamani Band, vagy a rap királyaként tisztelt Kurtis Blow, Erick Sermon, Keith Murray.

Idén a hiphop legnépszerűbb előadóit igyekszik becserkészni a szervezőcsapat, ebbe a vonulatba tartozik, a Petőfi Csarnok-beli koncetjét éppen márciusban letudó Redman és Method Man, az április ötödikén érkező Snoop Dogg. A jövő hiphopzenéjéhez pedig Beenie Man, Damian Marley és Missy Elliott budapesti föllépése tartozik.