Szolid technoütemek - nyerj jegyet a Hangárba!

Vágólapra másolva!
Nyerj jegyet szombatra, a soproni Hangár Solid Beatz Night technopartyjára. A két fő produkció a buli névadójának számító Collins és Benham (kiadójuk: Solid Beats), illetve Asa és Max dj-páros szettje.
Vágólapra másolva!

A budapesti Némethy Gábor (Henry Collins) és az iráni, teheráni származású Lofi Benham neve ismerősen cseng a hazai technopartyk látogatóinak fülében. Az ismert és elismert dj/producer-páros rendszeres fellépője a nagy hazai megafesztiváloknak - a budapesti Mayday himnusza is az ő munkájuk.

Az 1993 óta dj-ző Collins, tribalos felhangokkal hevített, techhouse-zenéi nyomot hagytak a Hungarian House Only, az E-Play Generation, a House Attack válogatásain. Személyes megjelenésével a Mayday, a Budapest Parádé és a Sziget fesztiválokon, illetve a nevesebb hazai klubokban borzolta a kedélyeket.

Társa, Benham zenei pályáját trombita-tanulmányokkal kezdte, de már nagyon fiatalon lecserélte a fúvóst tekergetősre, és dj-zésre adta fejét. A gödöllői Trafó Klub rezidenseként inkább break-bigbeatet játszó zenészt 2000-ben egy tehetségkutatón az ország tizenkét legjobb lemezlovasa közé választották.

2001-ben indította saját rádióműsorát (Pulzár címmel), és ekkor fordult érdeklődése a proghouse, majd a techno felé. Aztán stílusváltását díjazva, a tekintélyes Titan International booking-iroda szólította magához.

A duó 2003-ban kezdett együtt tevékenykedni. Szembesülhettünk velük dj Newl Technoise 2 mixlemezén, és az ő kezük közül került ki a U Make the Rules című Mayday-slágerhimnusz is. Zenéjük külföldre is elhallatszott, így helyet kaptak a Supreme Entertainment kiadónál, de van saját labeljük is, a Rotation.

Mellettük Asa és Max szolgáltatja a talpalávalót. A szerelmesek tíz éve nyomják együtt az ipart, és még zenélnek is. Budapesten otthon érezhetik magukat a legtöbb táncteremben. Sokszínű zenei palettájuk a house-tól a technóig szinte mindent magába foglal. Mixeik és saját zenéik hallhatók több internetes rádióban és a Budapest Parádén is.

Forrás: [origo]
Dj Asa

A soproni Hangár Music Gardenben (volt Sotex) tartott Solid Beatsre öt jegyet sorsolunk ki olvasóink között: Kik rendezték Collins&Behnam Mayday-himnuszának videoklipjét? (Segítség korábbi cikkünkben.) Kettejük közül legalább az egyik nevét várjuk pénteken, tehát január 19-én délig, a [email protected] címre, Solid tárggyal.

A nyertesek teljes listáját legkésőbb délután háromkor itt közöljük, és e-mailben értesítjük őket. A játékban a T-Online Magyarország Zrt. munkatársai nem vehetnek részt.