Vágólapra másolva!
Szombaton már este hatkor megnyílnak a Papp László Sportaréna kapui, s elkezdődik az év legnagyobb magyarországi elektronikus zenei eseménye: a Mayday. Elkészült a megaparty pontos és részletes lineupja.
Vágólapra másolva!

A Main Hallnak nevezett nagyteremben a Szerbiából érkezett Cory B kezd este hatkor. Őt követi hétkor a hazai Jankec, majd egy órával később a cseh Mlsa Salacova.

A vezető hazai technosorozat, a Hyperspace, illetve annak szervezője, a Deadcode részéről Hot X lép színpadra kilenckor, aki után egy holland liveact, a Secret Cinema következik, ám csupán fél órában.

Az osztrákok Felipéje jön utána, majd fél tizenkettőtől éjjel fél egyig Luke Slater dobosokkal kiegészülve élőzik. Utána érkezik a Mayday-alapító Westbam a Viva-Eeelektro Night Runná váló helyszínre, majd fél kettő és kettő között a tavaly óta Mayday-himnuszfelelősnek mondható Collins&Behnam duó liveacttel. Háromig a japán Takkyu Ishino játszik, fél négyig pedig a Members of Mayday élőben.

A belga Marco Bailey ezután egy órát pakol, akárcsak a hajnali fél hatig pörgető dj Newl. Szlovániából jön Valentino Kanzyani, aki reggel fél hétig látható-hallható a pultban, miután jön Budai fél nyolcig.

A brazil Marcelinho Cic egy félórát vállal nyolcig, ám az utána következő szerb páros, Dejan Milicevic és Marco Nastic kilencig osztja az ütemet. A zárás (délelőtt tízig) ismét braziloké, közelebbről a Pet Duoé.

A csak tizennyolc éven felülieknek kialakított Tranzit Areában csak este nyolckor kezdenek, mégpedig Andróval. Kilenckor jön a trance-es Szeifert, majd egy órával később a német Hardy Hard. Éjfélig adja Chriss, a hazai proghouse-trance első számú sztárja, éjjel egyig pedig a brit Seb Fontaine.

Eztán kettőig lemezezik a holland Sonique, háromig a német Taucher, hajnali négyig pedig a szintén német Kai Tracid. Ötig az osztrák Pete Brooks, majd hajnali hatig a hazai Justin. A hetes záráskor pedig szintén egy magyar, Flash fog a pultban állni.

Zubor Tamás

Forrás: [origo]
Luke Slater bement az erdőbe