Hangos éj - digitális zene karácsonyra

Vágólapra másolva!
Ajándékozz digitális zenét karácsonyra! A Zeneáruház karácsonyi akciójában az utolsó utáni pillanatban is beszerezheted a legjobb ajándékot, akár családtagnak, akár barátnak vagy barátnőnek.
Vágólapra másolva!

December 23-án, de még 24-én is kiválaszthatod a megfelelő lemezt a Zeneáruház karácsonyi akciós kínálatából. Szemezgess, és néhány kattintással még az ünnepek otthoni zenei aláfestését is nyugodtan magadra vállalhatod.

Vacsorához, ebédhez, jóllakott beszélgetésekhez vagy ajándékbontogatás utáni borozgatáshoz egy dzsesszes lemezt, a Café Unicum-ot ajánljuk letölteni. A kizárólag magyar producerek (többek között Karányi) munkáiból készült válogatás lounge-jellegű, azaz kifejezetten háttérzenének készült, bár nem csak downtempo-darabokat tartalmaz. A dzsesszes, funkys, breakes alaphangulatú lemezen jó néhány, a Future Sound of Budapest című válogatásról már ismert magyar művész zenéi hallhatók.

A meleg szobában való ráérős, romantikus elmélázásra ezenkívül a Depeche Mode örökzöldjeit is elővehetjük: az idén megjelent bestof-lemez rajongóknak kötelező, rajongók ismerőseinek pedig kihagyhatatlan ajándékötlet.

És ha már a bestof-lemezeknél tartunk, még friss és ropogós Moby válogatáslemeze is, a Go - The Very Best of Moby. Ez az a már-már generációs szakadékokat áthidaló lemez, amelyen mindenki találhat dúdolni való dallamot.

Karácsonyi kínálatunkban szerepel napjaink legsikeresebb magyar nujazz-zenekara, az Ez a Divat idén megjelent első teljes albuma, a From the Head to the Feet is. A dzsessz és elektronikus zene fúziójával kísérletező együttes debütalbuma nem csak a magyar, de a nemzetközi lounge-kínálatban is előkelő helyen áll.

Jöhet aztán lassan egy kis feketezene is, a legnépszerűbb fajtából. A Destiny's Child alapító üdvöskéje, Beyoncé, aki újabban szólókarrierjének útját egyengeti, ha lehet, még a három szexi csajszi felállásnál is sikeresebbnek bizonyul. Legújabb albumán, a B-Day-en szerepel az a Ring the Alarm című szám is, melynek dance-remixét a magyar Karmatronic duó készíthette el.

A rosszfiú, P. Diddy Press Play című albuma szintén megér egy letöltést: nem kevesebb, mint tizenkilenc vadiúj rapfelvételt tartalmaz.