A veszélyes éjszakák nyertesei

Vágólapra másolva!
Tovább erősödik a Budapest-Berlin tengely. Dangerous Nights néven új, havi partysorozat indul szombaton a Monóban. A már németországi székhelyű, de még Angliában született dj-szervező-klubtulajdonos Ed2000 lesz a meghívott vendég a hosszabb ideje nálunk élő-dolgozó hadshotos Steven M buliján, a minimáltechno legújabb hazai üdvöskéi, a Polymorphin duó mellett. Megvannak a jegynyertesek.
Vágólapra másolva!

A berlini Hadshot Haheizar már rendezett itthon labelpartyt a Süss Fel Napban a Chi Recordings lemezlovászaival közösködve. A német születésű Steven M már évek óta Budapesten él és dolgozik a honi partyéletben és körülötte. Kiadója most a Mono Klubbal összefogva új partysorozatot indít. Természetesen a pesti szórakozóhely adja a helyszínt a rendezvényhez, és Steven M lesz a házigazda.

Az első külföldi meghívott Ed2000 aka Corin Arnold, aki Londonban született, s akinek a szülei saját otthonukban tartottak fönn egy stúdiót a hatvanas évek elejétől, szóval mondhatjuk, hogy Corinnak volt gyermekszobája, és nem is akármilyen. Mi sem bizonyítja jobban a korai zenei eszmélkedést, mint hogy a londoni Sohóban 1978-ban (!) már dj-szettel jelentkezett, melyben punkot vegyített reggae-vel.

Németországba költözése után ő volt az első dj Berlinben, aki már 1989-től külföldi - főleg angol - előadókat hívott meg Nyugat-Berlinbe. Akkori vendégei között olyan nevek tűntek föl, mint a Soul-2-Soul, Tim Westwood, Colin Faver, dj Krust, vagy éppen a Plump Dj's. Abban a megtiszteltetésben is része volt, hogy elsőként hívták meg Kelet-Berlinbe Nyugatról, hogy Dr. Mottével találkozva megmutathassa, milyen zenék mennek a falon túl.

Könnyen kitalálható, hogy azóta már minden neves eseményen és nagyobb városban megfordult az elmúlt másfél évtized alatt, melyet teljes egészében a zenélésnek szentelt. Saját partysorozata a fővárosi underground-szcénában az egyik leghíresebb, és a Dangerous Drums nevet viseli, akárcsak azóta alapított saját kiadója.

Szombaton várhatóan house-break-minimálszettet fog produkálni. Steventől és a Polymorphintól sem várhatunk jól körvonalazható stílusú zenéket, szóval, várható egy csipet meglepetés zeneileg.

Forrás: [origo]
Jobbra Steven M

Este tíztől lehet érkezni a mulatságba. A jegyek ezerötszáz forintba kerülnek, tagságival háromszázzal olcsóbbak. Játékunk nyertesei: Góhér Tímea, Körtésy Kata, Szücsi László, Veres Viktor, Zavori Andrea.

Greksa László