Rajongói könyv a The Cure-ról

Vágólapra másolva!
Könyv a Cure-ról, új Boytronic-album, The Azoic és Dubok hamvaiból új projekt, az Access Zero a múlt stílusainak vegyítésére, madridi futurepopmix Led Manville-tól, új Ooph-válogatás, letölthető mix Claus Larsentől és egy debütálás (FMTA), kraftwerki minimalizmus a Motortól, az új kislemez, az 1X1 címűn és kiadta harmadik albumát az Angels&Agony. Az Ld50.hu zenei, kulturális ajánlója.
Vágólapra másolva!

Könyv jelent meg a The Cure munkásságáról. Az After the Rain... rajongói szemszögből veszi át a mai is aktív legenda mozgalmas történetét: eddig sehol nem publikált fényképek, rengeteg háttérinfó és egy különleges Robert Smith-interjú teszik igen csábítóvá a kiadványt.

Négyéves munka, valamint sorozatos tagcserék után végül megjelenhet az új Boytronic-album, a Dependence. Tizenegy szám lesz rajta, s az új felállásban a frontember Holger Wobker mellett Holger Johm és Michael Maria Ziffels szerepel.

A szép emlékű The Azoic és Dubok hamvaiból egy új zenei projekt kelt életre, az Access Zero. A cél a múltban játszott stílusok vegyítése.

A madridi dj Led Manville új, leginkább futurepopban úszó mixet készített az Infused Radiónak. Bár hallottunk ennél sokkal meggyőzőbb munkát is tőle (az elején az And One csúnyán lép az Apoptygma Berzerk nótára), de a Kraftwerkre pakolt Combichrist érdekes húzás a részéről.

Delikatessen a címe a német indusrocktrió, az Oomph! új válogatáslemezének, amely december elsején kerül a boltokba. A korongra a legnagyobb slágereken kívül egy új dal, a The Power of Love került fel, ebből kislemez is lett a múlt héten. A válogatás limitált verziója kétlemezes, a másodikon tizenkilenc (!) dal szerepel, remixekkel és további újdonságokkal.

Valószínűleg még novemberben megjelenik az FMTA debütáló ep-je. A bandáról annyit érdemes elöljáróban megjegyezni, hogy indusmetált játszik és a Front Line Assembly két tagja, Jeremy Inkel és Chris Peterson keverte az anyagot. Az egyik dal majdnem végleges változatát meghallgathatjátok a banda Myspace-oldalán.

Claus Larsen aka Leaether Strip rendes fickó volt mindig. Ezúttal új ep-jéről (Faetish) letölthetővé tette Frank Tovey Taught Me Things című számának (amely egyben tisztelgés a Fad Gadget mögött álló ember előtt) egy mixét. Ezt szintén Myspace lapjáról tölthetitek le.

A kraftwerki minimalizmust viszi tovább a Motor, amelynek debütáló lemezéről (Klunk) emel ki egy számot az új kislemez, az 1X1. A track izgalmas extraként Douglas Mccarthyt vonultatja fel, az ő hangjával megerősített, amúgy sem rossz alap nagyot szólhat. A single tartalma két exkluzív remix. Ha valaki nem ismerné, hogyan is szólhat a banda motorja, nézze (de inkább hallgassa) meg a videójukat.

Forrás: Ld50.hu
Acces Zero

Unison a címe a harmadik Angels&Agony-albumnak, amely helyből két cédével kerül forgalomba. A bónusztartalom koncertfelvételeket és remixeket rejt magában. További érdekesség, hogy a producer John Fryer, aki az utóbbi időben az Out of Line háza táján tevékenykedik, már amikor nem éppen saját kiadóját, a Something To Listen To nevűt igazgatja.

Side-Line / Ld50.hu