Elhúzódó Halloween - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
A boszorkányok, kísértetek és egyéb szellemek ünnepéhez kapcsolódva a hét végére is jut elég őrület: lesz house-, trance-, drumandbass-, psy-Halloween is. Különösen sok angol teszi nálunk tiszteletét: jön a breakes Elite Force, a drumandbasses Micky Finn, a ninja tune-os Zero Db és a Cause4Concern.
Vágólapra másolva!

A hétvége kezdőlökését az angol Hyper nevével fémjelzett breakhouse-buli adja pénteken, a városligeti Olof Palme-házban. A Circus Maximus eközben Micky Finnt hozza a K2-be, itt a tilosos Palotai és Cadik, illetve Bratwa is a drumandbass-lemezek közé csap.

Az élőhangszereket és az elektronikát ötvöző Brains zenekar debütáló lemezének hivatalos bemutatója a Süss Fel Napban lesz pénteken, igazi stíluskavalkáddal: drumandbass, acidpop, minimál, techhouse és persze break szerepel a palettán.

A XX. kerületi Csili Művelődési Házban szombat délután egytől este nyolcig Break Jam néven 3 vs 3 breakpárbajt rendez a Hiphop.hu. A francia dj Siens, a hazai Vinyl Warriors és Mr. Bob, a beatboxer zenél, a belvárosi Livingroomba meghirdetett afterpartyra pedig az NKS, az Akkezdet Phiai és a Wacuumairs formáció érkezik.

A Chi Recordings estjére Elite Force jön újra az A38-ra, sőt egy nappal előtte a győri Tequilasban is fellép. A hajós bulin a kiadó sajátjai, jelesül FCB, Naga és Beta is zenélnek persze, a kivetítőket pedig az Urbanizer csapata veszi majd birtokba.

A Dokk Progression soron következő epizódját az izraeli proghouse-dj, Moshic neve fémjelzi, az Olof Palméban pedig törtütemes Drum Club lesz, az újra hazánkba látogató Cause4Concern főszereplésével.

A Trafóban tartandó Deck Attack-re ezúttal a ninja tune-os Zero Db érkezik, a házigazdák pedig Cyborg Templar és Infragandhi lesznek. A Techno Festival szervezői egy vadiúj helyet, a Csepel Művek területén lévő Freeportot avatják fel szombaton, két színpados technobulival. A nagyszínpadon Francisco Zubicueta és Dorian Hunter, mint külföldi (ausztrál) vendégművészek emelik az est fényét, a hardstage nevű helyszínen pedig például az osztrák Thomas Green és Boernath is fellép.

A psy-zenék kedvelőinek a Trippyhippies gründol háromtermes szombati mulatságot a K2-ben, itt a francia Nabi Records dj-je, EHM a vendég. A gyors és sötét hangzások uralta nagytermen kívül, a Spooky-roomban többek között Danger és a party.[origo].hu házi dj-je, Oyle is muzsikál. Sőt, lesz egy chill-, illetve ambient-orientációjú helyiség is, továbbá kísértet(i)es vetítések.

Egyéb infók és még több buli a Partytárban!

hzs