Forradalom a táncparketten is - ünnepi partyajánló

Vágólapra másolva!
Úgy látszik, a partyszervezők szilveszternek nézik a nemzeti ünnepeket is. Épp ezért tartalmas hétvége vár a klubberekre. Teljes felsorolásra e helyütt nem is vállalkozunk, ízelítőül csak a progikedvenc Tarkan, Sultan és James Zabiela, a technocézár Josh Wink, a darenbézer Mampi Swift, valamint a breaker Freq Nasty névét említnénk meg. Többek között ők is Magyarországon lépnek föl az ünnepi hétvégén.
Vágólapra másolva!

Partyszempontból egészen pazar háromnapos hétvégébe - a rendkívüli bulietap végére a hétfői nemzeti ünnep tesz pontot -, szaladunk bele pénteken.

Még akkor is, ha a hét sztárja már csütörtökön letudta játékát a hajógyári-szigeti Studióban. A nyár slágerét fütyürésző Bob Sinclar bemutatta azt is, mit tud a dj-pult mögött.

Pénteken a pesti felhozatal nagy nevekben soványabb, mint a vidéki. Székesfehérváron a Time Machine elnevezésű classichousepartyra például a trendi török lemezlovász, Tarkan kapott meghívást. A mienket többek között Jámbor és Snake Sedrick képviseli az Alba Bárban.

A hétvége nyitóestjén a drum'n'bass szegedi rajongói örülhetnek leginkább. A JATE-klubban ugyanis a Basedonbass bulján az amerikai Lith játszik, Suzuki Samurai, Cord és Clairvo mellett.

Danny Breaks meg múlt heti soproni és budapesti fellépése után pénteken ismét Magyarországra, méghozzá Pécsre navigálja a Transmit Fantastic turnéját.

A break mellett, a triphopban és a hiphopban is otthonosan mozgó britet legfőbb hazai fegyverhordozója, Suhaid is elkíséri a partyhelyszín FPT Szeszgyárba.

Azért feltételezzük, hogy a reggae pesti hívei is széles mosollyal arcukon vonulnak le a ferencvárosi Trafó Bár Tangóba. A Bosi-féle Love Alliance ezen az őszön először hívott külföldi arcokat a Dancehall Feverre.

Az Ill Inspecta és az Upliftment Intl. a reggae-szempontból egyik fő európai színtérnek számító Németországból érkeznek.

Valószínűleg ugyanebben a kerületben gyülekeznek az electroclash és az indiepop hívei is. A Szociál Klub dj-pultját ugyanis a Subherz buli két rezidense (a lollipopos Stress és a beatspecialista Plazma) mutatja meg a stílus osztrák menőjének, Christian Camille-nek.

A minimalista Lick the Click dj-i (Crimson, Chrom és Isu) is úgy gondolhatták, hogy erre a péntekre érdemes hívni valakit külföldről is. Így ezúttal az amerikai Jeff Samuels is a belvárosi Monóban játszik.