Fütyörészi a slágerét - remixeld Bob Sinclart!

Vágólapra másolva!
Bob Sinclar első magyarországi fellépését remixversennyel egybekötött kampány előzi meg. A fütyörészős VB-himnusz atyja saját kezüleg választja ki Everybody Movin' című számából készített remixek közül a neki leginkább tetszőt, mely azután valószínűleg az október 19-i buliban is felcsendül majd. Mint ahogyan Love Generation-től World Hold On-ig minden új és régi Bob Sinclar sláger is, a francia sármőr ugyanis nem kevesebb, mint három teljes órán át zenél majd a Hungexpo B pavilonjában.
Vágólapra másolva!

A fellépők között Junior, Bárány, Soneec, Lauer, Danny L és Hamvai PG is ott vannak, sőt, nem csak a partyn, de a remixverseny zsűrijében is. Október elsejéig ugyanis mindenki, aki ellátogat a verseny oldalára, letöltheti és elkészítheti saját feldolgozását Bob Sinclar Everybody Movin' (feat. Ron Carrol) című számának sávjaiból. A beküldött remixek közül hetente válogat a zsűri, a végső döntést viszont maga Sinclar hozza majd meg. A nyertes személyes találkozóra, és persze saját számának felcsendülésére is számíthat, de nem csak ezért érdemes eljönnie az október 19-i bulira.

A Magyarországon eddig még soha nem járt Bob Sinclart legutóbbi nagylemeze, a Western Dream óta ismeri az egész világ. Nem mintha azelőtt kevésbé lett volna aktív résztvevője az elektronikus zenei életnek, legújabb albumának Love Generation című dala viszont nemrégiben a futball világbajnokság hivatalos himnusza, így hát egycsapásra "a csapból is ez folyik"-sláger lett.

Chris Le Friant, azaz a francia kémfilmből kölcsönvett művésznevén Bob Sinclar a fütyörészős slágergyártás előtt nujazz és triphop formációk tagjaként alkotott leginkább, amellett, hogy már a kilencvenes évek eleje óta dj: hiphop-, acidjazz- és r'n'b-lemezeket pörgetett Chris the French Kiss néven. A Western Dream, sorban a harmadik Bob Sinclar-album, a hangszerelés mellett igazi reggae-legendák kooperálásától is hangos: a The Wailers egykori énekese, Gary Pine például a lemez majd' minden dalán vezető szerepet kapott. A zenékben több helyen felbukkanó reggae-stílusjegyek mellett az együttműködésnek olyan egyéb, nyilvánvaló következményei is lettek, mint például, hogy az egész album összes száma a szeretetről szól.

A hiphop, acidjazz és r'nb hangzások után a szeretetüzenettel Bob, úgy hírlik, végleg a fülbemászó, felvidító, táncos ütemű pophouse muzsikák felé fordította megkapó tekintetét, így legnagyobbrészt erre számíthatunk majd októberi élő fellépésén is.

A nyár legnagyobb slágereit egészen biztos, hogy az ősz beköszöntével is érdemes lesz újra meghallgatni, nem beszélve arról, hogy Bob Sinclar három órás szettjébe a slágerek mellett még mennyi minden beleférhet. A Hungexpo B pavilonjában este kilenctől reggel hatig tart majd a fütyörészős bulizás, a hangulatról a sztárvendég mellett az azt megelőző hetekben zsűrivé avanzsált Rádió 1-es lemezlovasok is gondoskodnak.

HZs