Balatoni trance-hétvége Armin van Buurennel

Vágólapra másolva!
A nyár ugyan még eltart néhány napig, jelképes befejezése viszont már hétvégén esedékes: a Palace Nyárzáróján Armin van Buurennel és Markus Schulzcal, azaz két trance-nagyágyúval bulizhatsz hatalmasat.
Vágólapra másolva!

A kétnapos Nyárzáró pénteki sztárfellépője a holland trance-mágus, Armin van Buuren, aki az A State of Trance - Armada Tour keretein belül lép föl Siófokon.

Az A State of Trance 2006 Armin van Buuren legújabb dupla mixalbuma, melyet a magyar rajongóknak egy háromórás szettben mutat be.

A világszerte roppant népszerű Armin van Buuren előtt Sterbinszky melegít, majd Poleposition vezeti le az estét az Arénában. A Gardenben a kedvenc helyi rezidensek, Toto Jr. és Lukácsy biztosítják a frenetikus hangulatot.

A szombati sztárvendég az a Markus Schulz lesz, akiről a magyar zeneszerető partyközönség újabban csak szuperlatívuszokban beszél.

Idén nyáron több bulin is Arminnal közösen lépett föl az amerikai lemezlovas, aki újraértelmezte a határokat a melodikus dallamok és a mély ütemek párosításában, és forradalmasította az elektronikus tánczenét.

Markus Schulz mellett az Arénában Inpieces, valamint Wick Silver és N-Tony pörgeti a korongokat. A Gardenben az önfeledt bulizás uralkodik majd Hamvai PG szezonzáró szettje alatt, melyet folytat Mgee és Cooky is. A Lounge-ban ismét a rezidenseké a főszerep, Kissinger és Lukácsy játszik.

Jegyek az első napra ötezer, a másodikra háromezer forintért kaphatók, a kétnapos belépő ára hatezer-ötszáz forint. Jegyeket a helyszínen is lehet vásárolni.

Forrás: [origo]
Markus Schulz a Love Parade-en