Józanító foci - klubok-pubok-teraszok bajnoksága

Vágólapra másolva!
Július 22-én, szombaton rendezik az első underground klubok közötti focibajnokságot a Margitszigeti Atlétikai Centrumban. A délelőtt tízkor kezdődő rendezvényen a Cha-Cha-Cha-teraszról szól majd a zene, például Mangó és Wegha keze alól. Az esti gálán aztán Naga, Beta és Marvin szórakoztatja az egybegyűlteket.
Vágólapra másolva!

A nemrég lezajlott Kick This! után újra focibajnokságot rendeznek a budapesti partyaéletben: ezúttal az underground pubok-klubok-teraszok csapatai mérik össze a tudásukat a Margitszigeti Atlétikai Centrumban. A rendező Cha-Cha-Cha a hölgyalkalmazottak túltengése miatt nem indít csapatot, jelen lesz viszont a Szóda, a Szimpla, a Buddha Beach, a West Balkán, a Szociál és még sok ismert budapesti szórakozóhely személyzetéből verbuvált gárda.

A viadalra tehát nem nevezhet akárki, mégis érdemes kinézni a MAC-ba július 22-én. Részint azért, mert a reggel tízkor kezdődő bajnokság nézői buzdíthatják kedvenc szórakozóhelyük pincéreit, részint mert többek között Mango és Wegha jóvoltából már délelőttől szól a zene a Cha-Cha-Cha-teraszon. Így kiváló szombat délelőtti afterlehetőség nyílik a szigeten.

"Egy ideje a Szociál klubban vagyok üzletvezető, és persze focizni is szeretek" - magyarázza az ötletet annak gazdája, Székely Péter, a népszerű Kápi. "A margitszigeti helyszínnél nehéz volna ideálisabbat találni egy klubok közötti focibajnoksághoz. Ott ugyanis egy helyen van klub, focipálya, öltöző és zuhanyzó."

Azt is elárulta, hogy hagyományt akarnak teremteni a rendezvénnyel, ezért egy impozáns vándorserleget visz haza a győztes. Különdíjakkal is készülnek: "A legjobb játékos, kapus, gólkirály és az öngólkirály is kap valami jutalmat".

Az esti buli miatt is érdemes a Cha-Cha-Chába menni, a teraszon a szokásos szombati programot élvezhetik a látogatók. A bajnokság gálájára pedig a benti helyiségben kerül sor dj Mango, Naga, Beta és Marvin prezentálásában. Az ősz folyamán aztán az október végén záró, Kálvin téri aluljáróban lévő szórakozóhelyen is lehet majd értékes díjakért vetélkedni. Október elsején ott rendezik ugyanis az első budapesti underground asztalitenisz-bajnokságot.

Peter Poppara