Kétévesek lettünk - szülinapi zsúr!

Vágólapra másolva!
A party.[origo].hu névre hallgató, jelenleg általad is olvasott weboldal immáron második éve egzisztál. Ennek örömére és tiszteletére gazdái gondoltak egy nagyot, és születésnapi mulatságot rendeznek minden kedves olvasó számára. Gyertek el, ismerjétek meg egymást május 26-án, pénteken, a Szociálban!
Vágólapra másolva!

Jegynyerős játékot ezúttal nem szervezünk, mivel ez egy ingyenes születésnapi zsúr lesz, ahol csak az önfeledt szórakozásra és a jobbnál jobb zenékre kell majd koncentrálni, mindenféle kötöttség nélkül. Ennek elérése érdekében a következő programot tudjuk ajánlani.

Oldalunk zenei beállítottságához mérten, és az alkalomhoz illően, olyan vendégeket hívtunk meg, akik nem keveredhetnek a zenei pártosság gyanújába. Vannak köztük olyanok is, akik oldalunk támogatását élvezve pörgetik a lemezeket szerte az országban. De kikről is van szó konkrétan?

Meghívott vendégeink egyike Kevin aka Fine Cut Bodies, a Chi Recordings színeiben. Nagával ketten vezették be a futuredisco fogalmát a honi partyéletbee, a minimáltól a breaken át a house-ig mesterien és élvezettel keverve számtalan stíluselemet, a közönség nagy megelégedésére.

Meghívott Steven M is, aki bár német származású, élete utóbbi egy-két évét hazánkban töltötte. Idetelepülésekor elsősorban a psy- és a progpsy-szcénán belül ismerték a nevét, de az utóbbi időben a minimál és house irányzatok is legalább annyira megmozgatják a fantáziáját, mint a pszichedelikus zenék.

Planktone névre hallgató "házi dj-nk" fogja felvezetni az estét már kilenc órától laza, koktélozós groove-okkal. Planktone egy időben a Tilos holdudvarában tevékenykedett, a korán érkezőket ennek megfelelően jó érzékkel fogja belevezetni az est táncos-őrjöngő sűrűjébe.

Fotó: Greksa László
Russel Carpenter bal oldalon

Saját dj-ink közül hallhatjuk még Russel Carpentert és Desmond Fergussont, vagy ahogy többen ismerik őket, dj Oylét és Garbót. Ők - a történelemben nem először - back to back szettel készülnek az ünneplésre. Róluk is elmondható, hogy a progresszív zenék megszállottjai, legyen szó akár psy-, akár house-, akár minimáljellegű muzsikákról. A táncoltatásban garantáltan otthon vannak.

További érdekessége még az estnek, hogy a május 17-én megnyitott Szociál-kerthelyiségben asztalok és bárpult várja majd az arra érdemeseket, ahol bár tető alatt, de szabadon élvezhetik a nyárias éjszakát. Két kisebb hangfal jóvoltából a teremben szóló zene kint is élvezhető lesz, tehát bármikor fel lehet ugrani poharazás közben "ez a kedvenc számom" felkiáltással, és berohanni a belső térbe.

Greksa László