Simon mondja: kell a sebesség - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
Bezár a Home Club, a hazai progresszívhouse-szcéna eddigi otthona. A hétvége legjelentősebb, a stílusba vágó vendége a brit Hybrid duó, amely azonban a küszöbön álló nyárra tekintettel a siófoki Flört vendége lesz. Feltűnik Pécsett és Pesten az indie-ben nyomuló német virágszál, Dahlia, dj Rush miatt pedig Sárándra kell utazni a technorajongóknak. A Need 4 Speed-bulin csak Simonok játszanak.
Vágólapra másolva!

A Home Clubot második otthonuknak tekintő klubberek utoljára csúszhatnak le a Harsány lejtőn szombat hajnalban. A dj-pultokat az utolsó szögig ismerő dj-k (Kühl, Chriss, Dandy, Benedek és Pöli) várhatóan méltó szettel búcsúznak a helytől péntek este.

A PASO viszont nem búcsúzkodik, hanem szülinapot ünnepel pénteken, az A38 állóhajón. A hazai ska nemzetközileg is elismert emblémája élőben és soundsystemként is vigadozik A Kettő Kettő, a Ska Hecc és a Riddim Colony formáció köszönti majd a csapatot.

Egész hétvégés aprításra számíthatunk a Kashmirban. Pénteken a dárenbézes Need 4 Speed diktálja a tempót. A The Simon Edition fellépői: Jade (Simon Gábor), Crez (Simon Péter), Sim (Szabó Simon), Madd (Simon Péter), Sp & Scynetic (Simon Péter & Simon András), Soundhunter (Simon Róbert).

Szombaton aztán a hardcore techno hívei szaladnak az Üllői útra. Az NGOHT crew Mirrors of Madness buliján többek között fellép dj Viper XXL Németországból, Sandy Warez Belgiumból és a beszédes nevű Matt M. Maddox Horvátországból.

A pénteki, valamivel enyhébb technóért Sárándra kell utazni, de az amerikai dj Rush miatt talán érdemes is. Az M47 Black Magic buliján játszik még a klub két rezidense, Zsíros és a Freee-Citromdíjas Smith.

A Lollipop duóhoz (Stress és Sakál) erre a hétvégére a Berlin-New York tengelyen mozgó Dahlia csatlakozik. Pénteken a pécsi Rák Caféban fordul meg a nyugaton oly népszerű indie-t játszó brigád. Szombaton pedig a Café Mediterrán-beli bulit tiszteli meg a német hölgy és sleppje, Popbitch-csel kiegészülve.

A közelítő nyarat jelzi, hogy hétvége legismertebb klubvendége, a proghouse-ban (is) mozgó Hybrid már nem valamely budapesti helyen, hanem a siófoki Flörtben játszik, ahogy Tommyboy, Dandy, na és Kühl meg Chriss is.

A legnépszerűbb évszak sajátos megnyilvánulásai az általában a Csepel-sziget környékén tartott szabadtéri goabulik is. A Bugyi Crew évszakindítónak szánt orgiája ezúttal a Savanna horgásztónál lesz. Külföldi sztár ugyan nem, de a Quantum State, Kalumet, Jácint és Jansky megzavarhatja a hajnali és délelőtti pecásokat, szombatról vasárnapra virradóra.

Egyéb infók és még több buli a Partytárban!

Peter Poppara