Citromba haraphat Győzike

Vágólapra másolva!
Ma este tíztől adják át a Freee Magazin Citromdíjait. Az esélyesek között ott van Győzike, a megasztáros Tóth Gabi, Hamvai PG, Náksi és Brunner, sőt még a Belga is.
Vágólapra másolva!

Véget ért a Freee Magazin Citromdíj-szavazása. A hivatalos végeredményt még nem tudni, de ma este mindenre fény derül. Minden kategóriában szoros befutó várható. A house-trance-progiban például egy héttel ezelőttig (míg a weboldalon látni lehetett a szavazatok alakulását) ádáz harc dúlt Hamvai PG, Náksi és Brunner, illetve a Kozmix között.

A drum'n'bass-breakbeat-hiphop kategóriában érkezett a legkevesebb szavazat, úgy látszik, a szcéna hívei meg vannak elégedve az alkotókkal. Itt Ed Rush és a Belga albuma áll harcban. Technóban Budai, Newl és Coyote, vagy a M47-rezidens Smith's albuma futhat be. Az egyéb kategóriában a Megasztároknak vagy Győzikének lehet a legsavanyúbb a szájíze a szavazás végén.

Mindenre fény derül a ma esti gálán, méghozzá a Dokkban. Aki részt akar venni a díjátadón, nem kell mást tennie, csak a nevét és elérhetőségét megadni a szavazás hivatalos oldalán. A ceremónia este tíztől tizenegyig tart.

Az eredményhirdetés után kezdetét veszi a Száz Pezsgő Éjszakája, ahol szokás szerint száz pezsgőt sorsolnak ki a közönségnek. A dj-k a rezidensek: Bárány, Jován, Lauer és Antonyo lesznek.

Peter Poppara