A Guy Call Gerald ma este a hajón - jegynyertesek

Vágólapra másolva!
Pénteken, az A38 állóhajón rendez partyt a Budapestmassive szervezőcsapat. Játszani fog az elektronikus zene egyik legnagyobb hatású magányos farkasa: A Guy Called Gerald. És még csak nem is ez lesz az este egyetlen különlegessége. Megvannak a jegynyertesek.
Vágólapra másolva!

Úgy véljük, üdvözlendő minden olyan buli, amelynek teljes fellépőlistája nem következtethető ki az első név alapján (és itt természetesen nem a jól bejáratott, a rezidensek által életben tartott klubsorozatokra gondolunk). Ilyenformán csak örülhetünk, ha valamelyik bevállalós szervezőkompánia a budapesti patrtyélet - hogy' is fogalmazzunk finoman - különböző szegmenseiből hív meg dj-ket.

Kalapot le tehát a Budapestmassive előtt, amiért nem érte be, egy valóban fajsúlyos és érdekes külföldi vendég megszerzésével: A Guy Called Gerald mellé, a mostanság főleg a Hyperspace-ekről ismert Coyote-ot (Deadcode), az Ablak-A-Dubra szójátékot fogalommá emelő Nagát (Chi Recordings) és a Diszkóvágás széria egyik lemezlovászát, Popbitchet (Subbacultha) tereli egy fedél alá. Még úgy is kuriózum lehet az esemény, hogy nevezettek nem back-to-back, hanem egyenként játszanak majd.

A legnagyobb figyelem, ettől függetlenül persze, mégiscsak Gerald Simpsonra, a jamaikai szülőktől Manchesterben született, zsenigyanús fickóra irányul majd. Anélkül, hogy hosszasan sorolnánk az érdemeit, mindenképpen illik megjegyezni, a legtöbb fontos stílusban bizonyított már. Sőt, egyenesen irányzatalapító szerzemények fűződnek a nevéhez, de egyik esetben sem csatolta fel a szemellenzőket a sztárrá válás érdekében, inkább az újat keresve, továbblépett.

Mindez kiderül tavalyi, To All Things What They Need című lemezének megjelenése kapcsán készített telefoninterjúból is, amely egyébként segítségére lehetett a játékunkon ingyenjegyet nyerni szándékozóknak. Kérdésünk volt: melyik városban él manapság a Srác, Akit Geraldnak Hívnak? A helyes válasz Berlin volt. A helyesen válaszolók között két belépőt sorsoltunk ki a pénteki bulira: Bodzsár Bencének és Szegedi Viktóriának.

Galambos Péter