Pete Tong Pestre tart - megjelent a márciusi Freee

Vágólapra másolva!
Már az utcákon a márciusi Freee, Pete Tong-interjúval és a szokásos rovatokkal, köztük a party.[origo].hu két oldalával. Magazinszemle.
Vágólapra másolva!

A fiatalos életmódmagazin címlapján egy neves dj-producer, Pete Tong látható, nem véletlenül: interjút olvashatunk a BBC Radio One emblematikus alakjával. Megtudjuk róla, hogy fiatalkorában rocker volt, hogy ő volt a híres csajbrigád, a Bananarama producere, és hogy március tizennegyedikén először jön Pestre.

A hírekből kiderül, hogy Matthew Deekay, Nils Noa és az elmaradhatatlan Dave Seaman a Home Clubba, míg a Shiloh a Dokkba látogat márciusban. Ezután interjúk sorakoznak: Pete Tongot már említettük, de a lap szintén kikérdezte a hónap partylányát, James Zabielát, a pécsi Copot, valamint portrét skiccelt föl a Trancewawe Records break-dj-iről, TB Gonról és Marvinról. Tovább lapozva, a lassan már megszokott bulvár-csevegések következnek. Dj Brunner sztorizik, dj Mesterházy és barátnője a kapcsolatukat fényezik, továbbá dj Dandy lakásába is bekukkanthatunk. A kerekasztal-rovat immár harmadszor tárgyalja a zeneletöltést - a dj-k és a lemezkiadók hozzászólásai után most a Freee online fórumozói fejtik ki autentikus véleményüket.

Az eztán következő oldalak áttekintésekor nem árt óvatosnak lenni, nehogy elszálljon az olvasó. A Fly by Night ezúttal San Franciscóval foglalkozik, a drogtan viszont gombával, kaktusszal és egyéb erdei finomságokkal. A szex és drogok rovat e hónapban a Viagrát veszi górcső alá.

Josh és Kömlődi Ferenc ezúttal is tágít egyet az olvasók fókuszán. Előbbi a tavaszt, sőt a nyarat vetíti előre Testőr, Deszkák és Divatguru rovataiban. Kömlődi pedig folytatja a digitális kultúráról szóló sorozatát, most a valóságról fantáziál, és ír megint a fociról is.

Egyéb szerzők reszortja az extrém sport, aztán van autó-, kütyü- és mobilteszt. A DVD-ajánló a Prodigynál, a moziajánló a Human Traffic című filmnél időzik el, Haranghy Orsi pedig a kilencvenes évek eleji kazettáit kapta elő, Blümchentől dj Bobóig, hogy a vitriol se maradjon ki.

Az utolsó oldalakon a legendás mixalbumok közül a Hard House Anthems kerül sorra, majd dj Grega és Cop ajánl lemezeket. A party.[origo].hu két oldalán Longman-interjúnk olvasható. Nem maradhat el a partyles, amely sok-sok bulifotót közöl, végül levezetésként viccek következnek.

Peter Poppara