A fekete nap birodalmában - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
A hétvége külföldi partyfellépői között találjuk a japán house-ost, Satoshi Tomiie-t, a reggae-ben utazó, német Bandelerót, a holland darenbézer The Black Sun Empire-t, a brit breakes Trevor Loveyst és Palm Skint, a popproducer Allan McGee-t és egy másik németet, a deephousos The Machomoverst.
Vágólapra másolva!

Péntek este Kecelig utazzon az, aki hallani akarja a japán sztárt, dj Satoshi Tomiie-t. A Saw Recordings embere lesz a fő attrakció a Renaissance house-buliján, de fellép még Surprise, Tommyboy és Clark is a rendezvényen.

Szintén a house és a proghouse játszik főszerepet a Freee-interaktív versus Justmusic.fm partyn, a budai Home-ban, pénteken. A kisteremben a magazin online verziójának fórumozói közül kerülnek ki a dj-k; a nagyteremben pedig a rádió emblematikus arcai, vagyis Kühl, Chriss, Slam Jr., valamint a két vezető, Mark Jazz és Cartman játszik egy-egy szettet.

A szokásos pénteki Dancehall Fever első idei Extravaganza kiadása jelentkezik a héten. Bosiék, azaz a Love Allience mellett ezúttal a német Irie Running embere, Bandelero osztja a dancehallreggae-t. Az említetteken kívül Karma, Biggbwoy és mc Kemon lép fel a Trafó Bár Tangóban.

Nyilván sokan emlékszünk a szigeti Cökxpon-sátorra, ahol le kellett ugyan venni a csukát, de cserébe chilles zenéket hallhattunk, és le is dőlhettünk egy pár órára. Pénteken ennek a helyszínnek a zenei világát idézik föl a Süss Fel Napban, a Cökxpon Dance Night partyn. A névből is látszik, hogy ezúttal nem ülős Cökxpon-program várható, de a liveactek, azaz a Secta Chemeleon, az Eatme! és a psy-szcénából ismert Kalumet is igazi táncmulatságot ígérnek - mindemellett a ikz-s Crimson és Chrom dj-zik.

Szombaton ismét Need4Speed a Kashmirban. A darenbézbuli szervezői ezúttal a holland Black Sun Empire-t (magyarul: Fekete Nap Birodalma) látják vendégül, de lemezjátszók mögé áll többek között Vida L, Soundhunter, Jade és Matt-U.

Ismét Budapestre, pontosan a Trafó Bár Tangóba jön a legendás producer, Allan McGee, aki a Death Disco Budapest sorozat rezidense, és akit kis túlzással a britpop szülőatyjának nevezhetnénk. Magyarországi hallgatóinak ezúttal is szokásos indie-szettjével kedveskedik. Előtte a gumipopos Vibrator melegíti be a táncoslábúakat, aztán a magyar, de másfél éve Londonban élő Puzzle és Zságer Balázs produkciója következik - mindez szombat este.

Az e havi Ablak-A-Dubra Special a Chi Recordings és a brit Freerange együttműködésének gyümölcse, a két meghívott angol dj, Trevor Loveys és Palm Skin pedig a törtütemek kedvelője. Az ő házigazdáik Naga, Beta és Kevin lesznek az A38 hajón, szintén szombat este.

Az I Love Deep "továbbmélyülő" bulija az I Love it Deeper ezúttal a Club Trendyből jelentkezik, ugyancsak szombaton. A német Machomovers mellett Budai, Dandy és Tomahawk is játszik a szombati deephouse-eseményen, a Tölgyfa utcában.

Forrás: [origo]
A fekete nap birodalmában

Immár harmadszor nyitja ki kapuit a Studio a Hajógyári-szigeten. Hazánk első diszkószínháza, mely most is sexyhouse-dj-kkel, táncosokkal, mutatványosokkal és chilles fogadóteremmel várja a közönséget.

A Tűzoltó utcai Jailhouse-ban ezen a pénteken tudják le a rendes havi The Breakbeat Independent bulit. A dj-pultban Marka, a két Vida és a házigazda Erká váltogatják egymást. Szombaton ugyanitt a Dresscode nevű indietronic-buli lesz, a dj-k nevét jótékony homály fedi.

Még több party és részletek a Partytárban!