Megvannak a Justmusic.fm vs Freee-interaktív party nyertesei!

Vágólapra másolva!
Közös bulit tart a Freee és a Justmusic.fm szombaton, a Home-ban. A nagyteremben a rádió húzónevei (Cartman, Mark Jazz, Kühl, Chriss és Slam Jr.) ígérnek zúzós estét, míg a Freee-interaktívnak nevezett kisteremben a magazin online változatának fórumozói közül kikerült tehetséges dj-k játszanak. Jegynyertesek.
Vágólapra másolva!

Érdekes és új kezdeményezésként értékelhető a Freee Magazin, pontosabban az online verzió, a Freee.hu által szervezett buli szombaton. A fellépő dj-k (Kornél, Senator, Klayman, Numbreed, Dogee és Tylerdurden), a site regisztrált felhasználói közül kerülnek ki.

"A fórumozóink kitalálták, hogy kellene egy buli a Freee-interaktívon pörgő arcoknak. Vezető promóterünk, Rács Balázs vevő volt az ötletre, így január huszonhetedikén a Home kistermében valóra válik a userek terve. Arra hogy ki játsszon ezen a különleges estén, szavazni lehetett a fórumon, egy-egy beküldött mix alapján. A legtöbb szavazatot begyűjtők pedig Budapest egyik legnagyobb klubjában debütálhatnak" - avat be a részletekbe Hirschl Zsuzsanna, a tízéves magazin szerkesztője (aki korábban egyébként a party.[origo].hu főmunkatársa volt).

A kisterembe ezen a pénteken kizárólag a Freee-interaktív regisztrált felhasználói juthatnak be, ők viszont ingyen. A belépéshez nem is kell mást tenni, mint az [email protected] címre elküldeni a teljes neved és nicked, és az ahhoz tartozó jelszavad (melyet a Freee.hu fórumán használsz). Minden regisztrált tag vihet még egy embert a buliba. Ők külön karszalagot kapnak, és kényükre-kedvükre használhatják a klub mindkét termét az emlegetett éjjel folyamán.

A fent említett dj-k közül például Kornél már a Justmusic.fm-en is hallható volt. Ez azért nagy szó, mert a tavaly áprilisban indult és az elektronikus zenét zászlajára tűző rádióban megfordult már az egész hazai house-szcéna, sőt nagyrészt azok a világsztár-lemezlovasok is, akik tiszteletüket tették hazánk pultjaiban. Az orgánum huszonnégy órában sugároz, és csak az interneten fogható.

Naponta két élő műsorsávban mixelnek a dj-k, délután hattól este nyolcig és este nyolctól-tizenegyig. Utóbbiban játszanak a húzónevek, akik a hazai progiszcéna legismertebb dj-i. Hétfőn egyből Kühl Tamás műsora hallható; szerdán Chriss és az egyébként műsorvezetőként is a rádiónál dolgozó Dandy játszik; a csütörtöki Szigorú Estén pedig Slam Jr. és a strictlys srácok muzsikálnak, ekkorra műsorvezető hölgy is kerül, mégpedig Sári Évi személyében, aki a Splash együttes szexszimbólumnak nevezhető énekesnője.

Pénteken és szombaton pedig a háziak, azaz a csatorna két vezetője Cartman (Börcsök Imre) és Mark Jazz (Jászberényi Márk) engedi útjára a hétvégi bulizókat. Rajtuk kívül rengeteg dj megfordul személyesen vagy mixével a rádióban - a lista nagyon hosszú.

A többi műsor a rádió tekintélyes mixgyűjteményéből kerül ki. Ezek vagy bulikon felvett szettek, vagy rádiónak küldött exkluzív egyvelegek hazai és külföldi dj-ktől. Egyébként is sok neves más nemzetbeli dj játszott már a rádióban, a teljesség igénye nélkül: Anthony Pappa, Lexicon Aveneu, Dominik Eulberg, vagy épp a múlt héten hazánkban járt Sultan is.