Diszkószínház a szigeten - megvannak a jegynyertesek!

Vágólapra másolva!
Január második szombatján tartja idei első, egyébként második buliját Magyarország első igazi diszkószínháza a hajógyári-szigeti klubcentrumban. A kéthetente jelentkező Studio-bulikon felvonulnak szexi-house-t játszó dj-k, táncosok, vizualisták, artisták és a legmodernebb technika. Öt darab kétfős jegyet sorsoltunk ki az idei első Studióra!
Vágólapra másolva!

Egy már ismert helyen tartja idei első, egyébként második partyját a Studio nevű, új, kéthetente jelentkező klub, mely tulajdonképpen hazánk első diszkószínháza. A hajógyári-szigeti hely Events Hallként is tovább működik, s otthont ad már bejáratott sorozatoknak, mint például a hazai techno vezető sorozatának, a Hyperspace-nek.

A helyszín azonban minden második hétvégére teljesen átalakul. Felvonulnak majd a szexi-house-t játszó dj-k, a táncosok, vizualisták, artisták és persze a legmodernebb technika. Specialitás még, hogy nem a hidegben fagyoskodva kell sorban állni a jegyért, hanem egy nagy fogadóteremben, ahol még zenét is hallani.

Az új klub az üzemeltetők szándéka szerint, csak a vendégek kényelmes és különleges szórakozását tartja szem előtt. Idetartozik a már említett száz négyzetméteres fogadóterem, ahol ruhatárral, saját, kellemes zenével és kényelmes fotelekkel lehet várakozni, akár a később érkező pajtásokra, akár a bejutásra. Így ez lounge-teremként is funkcionál, emellett már itt is modelleznek egy színházi előteret.

Az épületben egyébként is komoly beruházások történtek. "Elsősorban belsőépítészeti munkákat végeztünk. Egy teljes csapat csak a textilezéssel töltött négy hetet. Emellett beépítettük a vizuáltechnika huszonegyedik századi csúcstermékeit. Olyan légtechnikát is csináltattunk, mely képes a teljes belső levegőmennyiséget óránként tizenegyszer kicserélni. Az új hangrendszert pedig meg kell hallgatni - avat be a részletekbe Rács Balázs promóter.

Fotó: Mellesleg

Menedzsment azt ígéri: májusig megfordulnak itt az elektronikus zene legkiválóbb lemezlovasai, akik leginkább "seggrázós house"-t fognak játszani, mindenki örömére, hiszen ezt a stílust talán nincs is, aki ne szeretné legalább egy kicsit.