Januári diéta száz pezsgővel - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
A január eleji apátiát látszólag csak a darenbézerek nem veszik komolyan. Pénteken a német N:Phect lesz a Circus Maximus vendége a Kashmirban, míg szombaton a brit Sunchase néz körül a Citadelláról a Drum Club keretében. Az inkább hiphopos Wobbly's Nightsra Münchenből érkeznek dj-k (Lea-Won, Wilson Wicked és Drehimpuls). Míg a Trafo Bár Tangóba a brit Domino Records emberei, Clare McKinney és Jonny Bradshow jönnek.
Vágólapra másolva!

Valóban úgy fest, hogy mind a dj-k, mind a partyzók legtöbbje a szilveszter-újévi ügymenetben az utolsó szuflát is kifújta magából, és január első heteit pihenéssel tölti. Már pénteken azonban a dramabásokat a Circus Maximus nem hagyja pihenni. Ezúttal a rezidensek (Axel, Sp és Scientyc) mellett a német Fullforce kiadó üdvöskéje, N:Phect töri az ütemet.

Nem maradhatnak el a könnyen emészthető dance-bulik sem. Ilyen a pénteken a hajógyári-szigeti Dokk Száz Pezsgő Éjszakája, a dj-pult mögött az érdemdús Báránnyal, Jovánnal, Antonyóval, Taylorral és Lauerrel. Az utóbbi nélkül, de ugyanez a brigád szombaton már a Bedben robbant diszkót.

Az általában tehetséges tartott triphopbanda, a Beat Dis és az Anselmo koncertje csalogat a Kultiba, utánuk az allnightsbrekzes srácok, azaz a két Vida és Marka pakol, leginkább break-korongokat - a Süssben immár a harmadik Tesco Discóra kerül sor. Itt a három koncertet (Moog, Supersonic, EZ Basic) Kecske és Pipó "indie-diszkószettje" követi.

A Jailhouse-ban a pénteki Milkshake buli, a leszbikus hölgyeknek kedvez,
de azért egyéb egyedeket sem rugdosnak ki a helyről. Aztán: ismét eltelt két hét, úgyhogy szombaton megint United Colours of House ugyanitt. Breakek, house-ok, breakhouse-ok és meg még ki tudja, mik, az AAD-s Beta, a trancewave-es Marvin és a házigazda nowsoundos Erká tálalásában.

Szombat este a Drum Club újabb etapja kényezteti tovább a dnb rajongóit. A Moving Shadow és a Hostile embere, Sunchase lesz a főattrakció, de Stealth és Sizenine a rendező crew-t is képviseli.

Az Antropos és YEA által gründolt Wobbly's Night ezúttal a Kuplungból jelentkezik, hiphoppal és lágyabb breakekkel. A szombati bulin müncheni dj-k segítenek: Lea-Won, Wilson Wicked és Drehimpuls) segítenek a hazai erőknek.

A Trafó Bár Tangóban a brit Domino Records emberei lépnek föl a furfangosan Domino Dancingra keresztelt estén. A briteket egy live, Rai Na, és két dj, Clare McKinney és Jonny Bradshow képviseli, nagyjából az electropop gyűjtőnévvel leírható stílusban. Hazai részről a Subbacultcha dj-je, Popbitch kavar majd.

Forrás: [origo]
N:Phect hű társával, Dizplayjel - aki most nem jön a Kashmirba

A közelmúltban a Közraktáron belül nyílt Szociál Klubban a breakbeatre építő Metha és LNF klubestje, a Nubeatz Boutique. A buli érdekessége, hogy a vendég a leginkább downtempóban utazó Karányi Dani lesz.

Hiába írjuk január első napjait, azért szombat és vasárnap hajnalban is kitárja kapuit a Coronita, a hétvégi afterozók hajógyári-szigeti menedékhelye. A szombat hajnalban is fellépő Schiipmanhez és Slide-hoz, vasárnap már Deep Junior és Manic N is csatlakozik.

Még több party és részletek a Partytárban!